фалаа ќе уживам и за вас ама и вие уживајте и за менеАбеее и ти незнаеш кај да отидешнајубав помин имај си да се изнауживаш и за нас
и да знаеш дека ни фалиш
![]()
![Гушкање (hug) (hug)](/images/emoji/hug_animated.png)
![Кафенце :kafe :kafe](/images/emoji/coffee_animated.png)
![Цвеќе (flower) (flower)](/images/emoji/flower_animated.png)
фалаа ќе уживам и за вас ама и вие уживајте и за менеАбеее и ти незнаеш кај да отидешнајубав помин имај си да се изнауживаш и за нас
и да знаеш дека ни фалиш
![]()
Нема потреба да дојде.Ќе дојде и тоа.Али немој после, Леле што направивме.
Нема потреба да дојде.
Друго нешто, пошо најдобар си бил во гледање филмови, СДП дали ги имаш гледано Seeking Justice и The Lincoln Lawyer, и ако да, дали вредат да се гледаат?![]()
Не сум многу по ваков жанр на филмови, но по актерската екипа на вториот, би требало да е добар за тие што гледаат такви жанрови. Ако гледаш такви, 100% ќе ти се допадне. А првиот сум го гледал, добар е. Јас би му дал многу повисока оценка од таа на IMDB.
Затоа што цел живот е пекол, а убавите моменти се ветарче во пеколен жежок денСДП зошто не може преку цел ден да е времево какво што е моментално, свежо, со малку ветерче?![]()
Ако беше на мене наменето ова, слободно.Ако гледаш драми, би можел да ти препорачам една многу јака.
Затоа што цел живот е пекол, а убавите моменти се ветарче во пеколен жежок ден![]()
Ако беше на мене наменето ова, слободно.
![]()
А јас се надевав некој нов ќе ми кажиш.Уфффф сам сум се цитирал.Погледни го овој, и може да ти биде во Топ 5. Трејлерот кажува колку е јак филмов.