Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
СДК отворете една посебна тема под наслов најнови случувања или формулирајте го насловот како сакате, па таму постирајте ги сите новитети, а не за сешто да отворате нова тема ((facepalm)) !!! :kafe

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
295523.jpg

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Не да те ебем да те скинееем еј...
Ти се дига на мене?
Оууууу сега го чешам у кола и мислим на тебе, чак што више имам Бијагра да ти кажем дома у петок доаѓам и те растурам еј... Ваков муабет не си чула кујзнае од кога :rofl
Ааааа па имам таму кај мене мајка ми, сестра ми се, најди некој нека го земе чамецот, малку исунчај го кокошката...
Ка Северина че те пловим у Охрид кога ќе дојдам (facepalm)
ахааааа....мхммммм :rofl:rofl
Сакаш да одиме на дејвид Мораљес? да ти купим бонбончиња?! :eek:
оооооооооу не да го чепкам го везем :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Лол о.О Шо убаво ме насмеа така попладневно :D ами тоа не е правилно туку сестра и ке ја стаиме :p
Абе сестра и, ама и мене сега така ме за***ваат дека мајка ми се вика Мери (facepalm) Чак што викаат и еднаш Мери два пати ќерка и, си трпам и јас сега шо да праам :rofl

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:frantic 400 страни оваа тема, е свака ни част.
Само да ви кажам дека сите обожавам да ве читам :*
Па ако не сме сите,ниту еден од нас нема да е она што е :)
ако го нема на пример Легионер,една моја карактеристика нема да ја увидевте сигурно,ако не е Лејди Блу уште една моја карактеристика немаше да биде истакната и да не набројувам понатаму само за да не бидам погрешно сватена. :giggle
Затоа,какви сме,такви сме,се додека сме овде за да си најдеме причина и начин преку кој ке си задоволиме некоја наша потреба а притоа да не наштетуваме глобално за постоењето на форумов,сите нека сме тука.

Статус
Затворена за нови мислења.