сакам да кажам дека кнајф и сара се сакаат многу ко што ги сакам ниф и јас,тана на на литературно ке дојде нешто као трала ла ла, ете ти превод биби(мајмунче) : )може превод ...please
сакам да кажам дека кнајф и сара се сакаат многу ко што ги сакам ниф и јас,тана на на литературно ке дојде нешто као трала ла ла, ете ти превод биби(мајмунче) : )може превод ...please
сакам да кажам дека кнајф и сара се сакаат многу ко што ги сакам ниф и јас,тана на на литературно ке дојде нешто као трала ла ла, ете ти превод биби(мајмунче) : )[/quмногу благодарамсакам да кажам дека кнајф и сара се сакаат многу ко што ги сакам ниф и јас,тана на на литературно ке дојде нешто као трала ла ла, ете ти превод биби(мајмунче) : )
И ја те сакам тебе нанананана.сдк....
.....кнајф и сара тана на, мноо се сакаф(мислу се дали и туј да пишу тана на ), а и ја ги сакам тана на !
Требит и јас да отидам .знам дека колку појке чекам толку полошо , и место за поправање ке станат за вадење .. ама страв имам мноогу ,дека само што си дојдов од забар и ви препорачувам навреме да си ги правите забите,за да не си страдате !