СДК времево е МЕДОВИ!! Штета шо неможам да го искористам сонцево максимално
Во темата ВАШИОТ НИК НА НЕКОЈ ДРУГ ФОРУМ имаше напишано две оф топик мислења:Во саботата си заминав со 401 мислење од форумов, денес ме пречекаа 399.
Многу, ама навистина многу ме интересира кои се тие две мислења што ви забоделе очи??
Колку што знам, во моите мислења освен мудрости прелеани дали преку иронија, дали апла...нема друго. Ок и духовити елементи наравно..
Ок, озбилно сега....почнува многу смешно да ми станува.
После се чудите зашто форумџииве ги снемува.
Епа , јебига!
Како си дозволуваш да ме бришеш? Се шалам.Во темата ВАШИОТ НИК НА НЕКОЈ ДРУГ ФОРУМ имаше напишано две оф топик мислења:
Sarah напиша: ↑Овде сум најактивна и на друг форум сум член но не сум била многу активна, dancing.queen сум таму.И на кајгана сум член но немам ниедно мислење, тоа не се ни важи. Ееееее мене ми текнува на тебе
Sarah напиша: ↑Мене многу позната ми беше по пишувањето. И кога видов никот ми текна од кај те знам. Абе оргиналост увек се распознава
Јасно е сега? Плачковци...незнам што толку ви значат мислењата кога и онака ги имаш сите поени од трофеи.
може превод ...pleaseсдк....
.....кнајф и сара тана на, мноо се сакаф(мислу се дали и туј да пишу тана на ), а и ја ги сакам тана на !