Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Другари ви некој проблем да не си имате. Ја немаше лошу намеру само примети дека цело време за СДК се збори, мене не ми смета тој што му све кажуете на девојче, можда се знаете и приватно, само онакој на шалу праша што е финта. Фала пуно :zelen

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
ДЕНЕС Е СВЕТСКИ ДЕН НА БАКНЕЖОТ. БАКНУВАЈТЕ СЕ!
20120706-baknez.jpg

Денешниот ден е наменет за бакнување. Многумина сметаат дека бакнежот го измислиле средновековните витези кои на тој начин ги проверувале своите сопруги дали пијат вино.Светскиот ден на бакнежот се прославува уште од 1988 година.
Други пак сметаат дека бакнежот потекнува од мајката и детето. Трети тврдат дека бакнежот уста во уста е измислен од мајмуните.

Што е бакнежот?
Допирање на одреден предмет или личност со помош на усните.

Бакнежот е научено однесување, поврзано со додворувањето забележано меѓу животните.

Обично се смета за основен сексуален акт, при кој партнерите се допираат со усните при што се разменува плунка.

Бакнежот има најголем потенцијал при будењето на нагоните, бидејќи усните се сметаат за чувствителна ерогена зона.

А дали сте чуле за т.н. „ескимски бакнеж“ кој се остварува со триење на носевите.

Општо прифатената норма за бакнежот вели дека тој означува љубов или привлечност.

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Драги мои ЦрноБели,ве оставам во добро здравје и среќа,такви убави и среќни како што сте,ви поскакувам се најубаво,и сакам да ви кажам дека секој слободен момент ќе го користам да ве поздравам (се надевам дека ќе нема мн потреба од модераторската работа,доколку има пријавете ги сите непотребни теми и офтопици,ќе средувам а и тука се моите драги колеги да помогнат како што го правеа тоа до сега).Ми беше многу мило што се дружевме,ќе се дружиме повторно но малце поретко поради моето 3 месечно отсуство од нашата ни мила зејма.Особено многу од вас ќе ми фалат,посебно оние кои беа позитивни и насмеани секогаш и со одлична смисла за хумор.Највеќе ми се допаднаа различниот склоп на карактери и интересни спротивни мислења и ставови,па нормално сите сме ние различни и оргинални по нешто.(y):) Останете тоа што сте,подобро лош оргинал отколку добра копија ...(hug)
Ве сака вашата Јами (inlove)
romantic-heart.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.