Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Општо за Франција што е или за Француската музика?
За оваа што зборат барам линк
Јас сакав и Франција да ја преместат во Туризам и Патување. И забегаа во таа тема така да веќе не е за кај мене (за во мојот подфорум). А темата за Франција веќе спаѓа во Кафе муабети. :zelen

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Општо за Франција што е или за Француската музика?

Па и во темата Франција што е во Географија има песни, балади, писатели се и сешто. Јас мислам дека темата треба во Општо да се префрли.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Па и во темата Франција што е во Географија има песни, балади, писатели се и сешто. Јас мислам дека темата треба во Општо да се префрли.
Или да се префрли или да се избришат негеографските мислења. Трето нема. ;)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Или да се префрли или да се избришат негеографските мислења. Трето нема. ;)

Епа ако си сеуште модератор таму, ќе имаш доста работа за бришење. :D Јас кога ја барав кај мене пред да започнат со оф топик мислења, вие не ми ја преместивте. Епа сега бриши. :D

Иначе мислам дека темите за државите треба да си останат во туризам и патување.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Сакам да кажам Соколов кај мене на работа на кафееее (hug)(inlove) какво ладно макијато му напраив, со љубоФ :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Епа ако си сеуште модератор таму, ќе имаш доста работа за бришење. :D Јас кога ја барав кај мене пред да започнат со оф топик мислења, вие не ми ја преместивте. Епа сега бриши. :D

Иначе мислам дека темите за државите треба да си останат во туризам и патување.
Ја преместив во музика зашто видов воведот е за музиката. Затоа Sarah бришни немузичките мислења. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Ја преместив во музика зашто видов воведот е за музиката. Затоа Sarah бришни немузичките мислења. :D

Епа да направиме тогаш нова тема за Франција во туризам. Сепак има добри места во Франција за одмор. И мене би ме интересирало некој да сподели искуства што бил таму.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp
Статус
Затворена за нови мислења.