Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Оваа ќе ја ставам во кафе-муабети пошто се циттирале со песните и за темата пишувано и нема да изгледа убаво, само каде што има само песни ќе префрлам стрпете се 15минути и ќе видете као се ќе скоцкам :D
Сара избриши ја темата те молам! Да усреќам една личност ќе ми биде чест и задоволство :)

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
леле мрчатор :D ти боде очи темата за Фрација? Избриши ја слободно имаш дозвола од мене :) се надевам дека ќе бидеш среќен и задолен пошто ова е втор пат што коментираш :*;)

Мене Мрчко ми е средно име. :D Добро ај ќе ти ја испуниме желбата, не ја бришете. Само преместете ги мислењата за музика што се. Ќе ти попуштам зошто сум машко. :rofl

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Оваа ќе ја ставам во кафе-муабети пошто се циттирале со песните и за темата пишувано и нема да изгледа убаво, само каде што има само песни ќе префрлам стрпете се 15минути и ќе видете као се ќе скоцкам :D

Како Коце Трајаноски Коцката. :D Ајде да ја спасиме темата некако. Јами ќе ме тепа иначе. :(

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Сара не ја бриши темата !!!! Ќе ти се скарам, и нема никогаш да и пишам на фб. :giggle

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
ајде кажувај само да не е онаа француската диета од Цацко :giggle

Која француска диета од Цацко, диети по кафани секоја вечер не се држи. Секој ден е во една кафана во населба. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Абе какви кафе муабети,не е за овде...:unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN
Статус
Затворена за нови мислења.