Абе требаше у кафе муабети тема за музика си имаме
Ова на ти го дај ми го
Абе спој со музика.... И онака почнаа да ставаат француски рап во темата и разни други.
Абе требаше у кафе муабети тема за музика си имаме
Ова на ти го дај ми го
сдк со Франција што сакате правите но другите теми во географија не си играјте...Епа да направиме тогаш нова тема за Франција во туризам. Сепак има добри места во Франција за одмор. И мене би ме интересирало некој да сподели искуства што бил таму.
Ќе ги преместам мислењата за музика и другото ќе ви го вратамАбе спој со музика.... И онака почнаа да ставаат француски рап во темата и разни други.
сдк со Франција што сакате правите но другите теми во географија не си играјте...
Ќе ги преместам мислењата за музика и другото ќе ви го вратам
сдп дали некој знае каква е таа медицинска диета?
леле мрчатор ти боде очи темата за Фрација? Избриши ја слободно имаш дозвола од мене се надевам дека ќе бидеш среќен и задолен пошто ова е втор пат што коментирашАбе спој со музика.... И онака почнаа да ставаат француски рап во темата и разни други.
Оваа ќе ја ставам во кафе-муабети пошто се циттирале со песните и за темата пишувано и нема да изгледа убаво, само каде што има само песни ќе префрлам стрпете се 15минути и ќе видете као се ќе скоцкамНајдобро е да направиме нова тема за Франција.
Абе остај ти тие диети медицински, вселенски, швицарски. Да ти кажам јас една и одма ќе ослабеш.
И ако има резултат, не барам многу, само едно сокче во Пелистер (бившо Дал Фуфо) да ме почастиш.