Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Епа да направиме тогаш нова тема за Франција во туризам. Сепак има добри места во Франција за одмор. И мене би ме интересирало некој да сподели искуства што бил таму.
сдк со Франција што сакате правите но другите теми во географија не си играјте...:eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдп дали некој знае каква е таа медицинска диета? :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
сдп дали некој знае каква е таа медицинска диета? :rolleyes:

Абе остај ти тие диети медицински, вселенски, швицарски. Да ти кажам јас една и одма ќе ослабеш. :cool:
И ако има резултат, не барам многу, само едно сокче во Пелистер (бившо Дал Фуфо) да ме почастиш. :D

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Абе спој со музика.... И онака почнаа да ставаат француски рап во темата и разни други. :rofl
леле мрчатор :D ти боде очи темата за Фрација? Избриши ја слободно имаш дозвола од мене :) се надевам дека ќе бидеш среќен и задолен пошто ова е втор пат што коментираш :*;)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Најдобро е да направиме нова тема за Франција. :zelen
Оваа ќе ја ставам во кафе-муабети пошто се циттирале со песните и за темата пишувано и нема да изгледа убаво, само каде што има само песни ќе префрлам стрпете се 15минути и ќе видете као се ќе скоцкам :D

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Абе остај ти тие диети медицински, вселенски, швицарски. Да ти кажам јас една и одма ќе ослабеш. :cool:
И ако има резултат, не барам многу, само едно сокче во Пелистер (бившо Дал Фуфо) да ме почастиш. :D

ајде кажувај само да не е онаа француската диета од Цацко :giggle

Статус
Затворена за нови мислења.