Франција

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,054
1,576
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Многу тежок јазик имаат, мамата. :besen Учам по малку зборчиња, реченици ... па понатака планирам и на курс да се запишам. Но не поради некоја љубов кон Франција туку доколку ми се посреќи да летнам за Квебек па да знам колку толку.

 
  • Like
Реакции: JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,505
14,412
1,683
во светот на бајките
Многу тежок јазик имаат, мамата. :besen Учам по малку зборчиња, реченици ... па понатака планирам и на курс да се запишам. Но не поради некоја љубов кон Франција туку доколку ми се посреќи да летнам за Квебек па да знам колку толку.


браво за песнава,мн.ја сакам,инаку омилен јазик ми е францускиот,го учам...што така ти накај Квебек?:)
 

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,054
1,576
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
браво за песнава,мн.ја сакам,инаку омилен јазик ми е францускиот,го учам...што така ти накај Квебек?:)
Супер е, се убив дури ја најдов. Сестра ми се во Монтреал па имам шанси и јас да заминам по дипломирањето. :)

на тема:
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,505
14,412
1,683
во светот на бајките
Супер е, се убив дури ја најдов. Сестра ми се во Монтреал па имам шанси и јас да заминам по дипломирањето. :)

на тема:
oдлично....јас сакам во Фр да живеам....студирам француски јазик и имам живеено една година и имам чувано деца таму...:)
 
  • Like
Реакции: LMFAO and Мортидо