Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
сакам да кажам добра ноќ на сите и сонувајте дрва ....:cao

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Епа ај добро утро. Од преска станав ама сеа ви пишувам. Прво исчитам се каде пто сум модератор, средам сѐ што треба па потоа пишувам. :D

Од 11 сум разбудена а никако не ми се станува. Треба да одам и на хор, но не ми оди нешто. :)

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Велат секој крај е почеток, но, не сакам фрази досадни..
Велат и дека не треба да градиш своја среќа на туѓа несреќа. Но, не можам да го скријам денешното задоволство. Се покажа неговото вистинско лице, тие кои требаа ја сфатија својата грешка. Не било се залудно. На крај мојот труд се исплати. Тие ми докажаа дека се уште можам да им верувам. Ја вратија довербата во мене. Интересна беше оваа сабота. Многу нешта се случија, а од понеделник уште многу ќе се случат...

• Ми се допаѓа
Реакции: UnFleur

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
^ Ах, песничето.
Инаку, ме орасположува временцево.. сонциња на сите страни. Убава работа. Планирав да одам да глеам ракомет, ама ми пропадна планот. Чекам информации од Струга од школските, да ми кажат што направиле на натпреварот.

• Ми се допаѓа
Реакции: LadyInPink

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК вечер ќе излавам, отидов да се спремам.

Поздрав :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Здраво март, нов месецу. Биди добар :)
Јавно го замолувам Џафер да ми позајми едно од неговите сонца! :)

Стварно мразам гости кои не се најавуваат. :mad Па добро, може имам работа, или имам други планови. Имаш број, телефон јави се бре! Сега кога си отидоа си направив најубава лимонада, се истуширав, слушам Пласибо и полугола лакирам нокти :rolleyes:
Семестарот започна. Скрипти, тетратки, недостаток на сон, хаос на биро.

Имам куп планови, соништа под кревет. Сонувам будна и постојам :)

Имајте секси викенд и гушкајте се!:sreken

Статус
Затворена за нови мислења.