Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
сдк неколку навики чекаат да бидат сменети :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Сдк дека овие болки во стомакот ќе ме цркнат. И тие доктори, ако можат така да се наречат, врска од животот си немаат бе. Ај пробај вака прај, па ако те боли пак ќе пробаме со нешто друго. Што сум јас, експериментален глушец?
Многу сум нервозастична, ми доаѓа се’ што е пред мене да акнам од под.

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Хаха да не почнеа на фејсбук сите 1-ви март, 1-ви март, јас немаше ни да знам :D јас си мислев уште февруари сме :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
сакам да кажам ако уште еден ден ми помини во заебавање со роботската рака на пракса ке ја искршам жими се.... 3 дена по 3 сати работа и пак не работи ко шо треба.....

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
696
93
34
Скопје
Преку глава ми е од провокаторски настроени луѓе. Незнам зошто уживаат да провоцираат и нервираат некој, што е тоа што ги тера на тоа, дали се исполнуваат на тој начин? Ако е така, тогаш тоа се нелуѓе...цел ден си бев расположена и сега малку ми опадна расположението...ама ќе го кренам јас, не вреди да се замараш со луѓе што немаат што да прават со својот живот, па го буткаат носот во туѓиот :)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

AnneBoleyn

Активен Член
14 февруари 2012
144
193
43
In Chuck Bass' bedroom
Пред некој ден дознав нешто што ме копкаше долго време.
Сакав да ја дознаам вистината по секоја цена. Мислев сеедно ќе ми биде. Но не беше така, ме погоди јако.
„Вистина боли, копнежот убива“. -Ма немој да бе је*еш бре! Обратно е. Боље да не дознаев.

Ајде март, донеси убави вести.

Статус
Затворена за нови мислења.