Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
СДК .. кај се изначекавме 2 месеци за интернет од One .. наместивме во четвртокот и немавме и телефон и интернет, конечно се среди се .. и имаме добар интернет. Мајката бе .. за работа од 15 минути чекаш 2 месеци -.-

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
СДК .. кај се изначекавме 2 месеци за интернет од One .. наместивме во четвртокот и немавме и телефон и интернет, конечно се среди се .. и имаме добар интернет. Мајката бе .. за работа од 15 минути чекаш 2 месеци -.-
only in Macedonia my friend

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Леле бе колко смо заостанати едн пејпал неможемо да уведемо куде нас, ццц. После годину дна тражење најде си га шушкавац што га сакам и кт да видиш ми немамо пејпал. :mad:mad:banghead

ЕДИТ: Абе ако нема пејпал у Македонију, како успеја ја да се регистрирам ? т.е. не сам се регистрираја оној до крај зашто треба да се даде број на картичку и све тој, али мораше да унесу град и државу, ваљда они знаев у коју државу има пејпал у коју нема.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
СДК дека нетот ми е супер спор сигурно комшијата си спушта филме и ги збркав овие во Играчница :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Абе другари како се вика на англиски шушкавац.

Барај го како shell suit (иако ова може да се однесува на комплет и шушкава тренерка, и јакничка), или како shell jacket. :)

Да не знае некој линк да ми прати во пп со теми и игри за Sony Ericsson CK13i ?

http://mobile.brothersoft.com/phone/sony-ericsson/sony_ericsson_ck13i/strategy/
Ѕирни овде, иако не гарантирам за исправноста на апликациите/позадините/игрите. :)

http://www.cellsea.com/
Е оваа страна ти е за сештологија, ќе најдеш се за многу модели, ако твојот е понов, има и за него. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi and Gemini
Статус
Затворена за нови мислења.