епа следен пат удри и бокс и ако те праша зошто,кажи и -онака бе колку да се дешава нештоја прашав ми рече онака бе.. колку да се дешава нешто .. убо и било ...
то и ќе го напрам .. мразам ептен такви глупости ..ми ја прекаса устат, морав ладно пиво да држам после то за да не мо потечи ама џабе ко се вратив дома устат ми беше катастрофа ..мајками мислеше дека некој ме удрил ..епа следен пат удри и бокс и ако те праша зошто,кажи и -онака бе колку да се дешава нешто
се шалам за предлогов,женски не се тепаат !то и ќе го напрам .. мразам ептен такви глупости ..ми ја прекаса устат, морав ладно пиво да држам после то за да не мо потечи ама џабе ко се вратив дома устат ми беше катастрофа ..мајками мислеше дека некој ме удрил ..
До зачините еЗошто не ме чуди што во секоја расправија на форумов ги гледам истите лица вмешани?
Вака се вели:''Значи се пишува “не можам“ а не “неможам“, “ не знам“ а не “незнам“ “со тебе“ а не “сотебе“, “те сакам“ а не “ и ја тебе“.''
остај тоа .. како помина на свадба ?Ако некај бара работа или нуди работа нека пиши во огласник или нека отвори тема за огласи.
Се закаравте за џабе.
Ноември, 2009 г. и јас имав нула поени на Вовед во програмирање 1 јессс колега
јас не бев на свадба туку кажав дека мои колешки ќе бидатостај тоа .. како помина на свадба ?