Шмекси види што направи со твоето глумење на Мајка Тереза
Еве јас за разлика од тие што ти стегаат лајк еве ке понудам помош ако девојчето е на економски можам да ја препорачам кај едни семејни пријатели или пак ако е на градежен областа геодезија и тука познавам некои луѓе не тврдам дека со сигурност ке биде ама ете ке се обидам. Или ако сакаш кажи го кафичот можам да им ги пратам овие од труд и социјала и кретенот- газда нема да помине лесно ама и јас и ти знаеме дека така ништо нема да постигнеме пошто сето тоа ке се одрази на грбот на девојчето и другите вработени ако досега земаа дневница 500 тогаш дали 300 ден ке им дава. Пошто вие газдите се водите под паролата искористиго човекот најмногу што можеш а за возврат исплати го најмалку што можеш. Кога тоа газдите го прават врз нивните вработени тоа е за пофалба ама кога некој близок поминува низ тоа боли , е боли срцка. Ете јас толку можам да помогнам ако тие од корист слободно кажи ама престани со лепење на етикети зш и јас сум ставена во таа категорија сакајќи или не ама и не е важно.
Дај бе луѓе да разбереме дека ова е јавен форум и дека секој секого има право да го цитира и тагнува во мислења, и зарем не ви се здосади од сите тие поделби во реалниот свет па и тука да го правиме тоа. Ајде да го подигнеме форумот на едно повиско ниво каде ќе ни служи за добивање на информаци, за споделување на знаења, каде ке има дискуси и мислења кои може ке ни користат ако не на нас на некои кој допрва ке се зачленуваат. И зошто да нема дискусии ете мене тоа ми фали тука не само да оставиш мислење околу посочената тема него и тоа како и зошто така размислуваш, доколку не се согласуваш со тој нечив став бар да се потрудиме преку објаснување или поставување на прашања да разбереме што е тоа различното во мислењата без да се оди дирекно на навреди. Толку ли ние креативноста за да отвараме теми само со две напишини реченици , само толку можеме или ???
Зарем нашиот јазик е премногу сиромашен со зборови па мора да пишуваме на дијалекти и ако сакаме да одиме со форумот на еден левел погоре како би изгледал доколку сите пишуваме на својот дијалек. И кога сме кај јазикот дали при користење на вулгарности треба да се цензурираме самите себе си или да чекаме некој друг да го направи тоа е тука страшно се прегледува низ прсти.
што велиш за ова
Saladin знам дека си постар форумџија и јас сакам да те читам не само тука туку и таму
Толку од мене ...