Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Шмекси види што направи со твоето глумење на Мајка Тереза :zelen
Еве јас за разлика од тие што ти стегаат лајк еве ке понудам помош ако девојчето е на економски можам да ја препорачам кај едни семејни пријатели или пак ако е на градежен областа геодезија и тука познавам некои луѓе не тврдам дека со сигурност ке биде ама ете ке се обидам. Или ако сакаш кажи го кафичот можам да им ги пратам овие од труд и социјала и кретенот- газда нема да помине лесно ама и јас и ти знаеме дека така ништо нема да постигнеме пошто сето тоа ке се одрази на грбот на девојчето и другите вработени ако досега земаа дневница 500 тогаш дали 300 ден ке им дава. Пошто вие газдите се водите под паролата искористиго човекот најмногу што можеш а за возврат исплати го најмалку што можеш. Кога тоа газдите го прават врз нивните вработени тоа е за пофалба ама кога некој близок поминува низ тоа боли , е боли срцка. Ете јас толку можам да помогнам ако тие од корист слободно кажи ама престани со лепење на етикети зш и јас сум ставена во таа категорија сакајќи или не ама и не е важно.

Дај бе луѓе да разбереме дека ова е јавен форум и дека секој секого има право да го цитира и тагнува во мислења, и зарем не ви се здосади од сите тие поделби во реалниот свет па и тука да го правиме тоа. Ајде да го подигнеме форумот на едно повиско ниво каде ќе ни служи за добивање на информаци, за споделување на знаења, каде ке има дискуси и мислења кои може ке ни користат ако не на нас на некои кој допрва ке се зачленуваат. И зошто да нема дискусии ете мене тоа ми фали тука не само да оставиш мислење околу посочената тема него и тоа како и зошто така размислуваш, доколку не се согласуваш со тој нечив став бар да се потрудиме преку објаснување или поставување на прашања да разбереме што е тоа различното во мислењата без да се оди дирекно на навреди. Толку ли ние креативноста за да отвараме теми само со две напишини реченици , само толку можеме или ???
Зарем нашиот јазик е премногу сиромашен со зборови па мора да пишуваме на дијалекти и ако сакаме да одиме со форумот на еден левел погоре како би изгледал доколку сите пишуваме на својот дијалек. И кога сме кај јазикот дали при користење на вулгарности треба да се цензурираме самите себе си или да чекаме некој друг да го направи тоа е тука страшно се прегледува низ прсти.

што велиш за ова Saladin знам дека си постар форумџија и јас сакам да те читам не само тука туку и таму :)
Толку од мене ...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
alba одамна викав јас. Ама не се лутам ако форумот трпи зголемен број на офтопици. Не веќе.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Ако некај бара работа или нуди работа нека пиши во огласник или нека отвори тема за огласи.
Се закаравте за џабе.
СДК 0 поени на колоквиум програмирање .. браво :D
Ноември, 2009 г. и јас имав нула поени на Вовед во програмирање 1 :) јессс :) колега :)

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ако некај бара работа или нуди работа нека пиши во огласник или нека отвори тема за огласи.
Се закаравте за џабе.

Ноември, 2009 г. и јас имав нула поени на Вовед во програмирање 1 :) јессс :) колега :)
не е тоа никаква расправија само некои работи излегоа на површина - душичка си :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and melpomena
Статус
Затворена за нови мислења.