Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Официјално е исклучувањето на мсн, што и јас го мразам, али за жал ќе мора да трпиме.
Скајп си користам .. но 3.6 верзија, а не верувам дека ќе бидам расположен за 6.0 верзија затоа што ќе биде тапа, претпоставувам.
Сепак не требаше ова да го прават со мсн .. подобро скајп да го интегрираа во мсн, поубаво ќе беше :)

Де бе аман,јас мислев некој ке го негира тоа...се надевам дека не е вистина тоа,да не биде како со фбто ке згасни ке згасни и пак не...:Dај ај...нека ни се смилуваат :p

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Де бе аман,јас мислев некој ке го негира тоа...се надевам дека не е вистина тоа,да не биде како со фбто ке згасни ке згасни и пак не...:Dај ај...нека ни се смилуваат :p
затоа што е од сигурни извори .. мислам дека нема никој да го негира. Кога се збореше дека мајкрософт ќе го купува скајп, го купи, епа сеа и за МСН ќе биде така.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
затоа што е од сигурни извори .. мислам дека нема никој да го негира. Кога се збореше дека мајкрософт ќе го купува скајп, го купи, епа сеа и за МСН ќе биде така.

Партибрејкер :p

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДК: Тија задаче по хемију никој неможе да ги реши, има 100 формуле и незнам коју да употребу, а не целу задачу да решу, башка пола формуле ги немамо нигде запишано и ја сг треба да ги решу задаче според њима. Скурчено ми е од тија хемичари и физичари :mad

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Официјално е исклучувањето на мсн, што и јас го мразам, али за жал ќе мора да трпиме.
Скајп си користам .. но 3.6 верзија, а не верувам дека ќе бидам расположен за 6.0 верзија затоа што ќе биде тапа, претпоставувам.
Сепак не требаше ова да го прават со мсн .. подобро скајп да го интегрираа во мсн, поубаво ќе беше :)
А знаеш за колку време отприлика? Да знам да се спремам за тажење. :D
Е мамицата бе, мсн ќе ми укинуваат. Се разочарав, мех...

СДК...ее, покајание грешних е кога ќе спаднеш од коњ на магаре и доцна увидиш дека коњот изгалопирал веќе.
Уште нешто да се пофалам, прееска ме плесна кола. Арно сум де, имам мала модринка, ама братот се залетал на пешачки, ме плесна и го снема пред да успеам да забележам нешто. Матер му. Да го носев лустерот и да имаше среќа да го поткачи, имаше со такси да го бркам за да му го распарам анусот. :^) Постарите околу мене повеќе испаничија отколку јас самата.
Ии, влегов во цивилизиран свет бе, светло имам и ептен ми е чудно. :frantic
И сега ми е досадно. :place

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК: Тија задаче по хемију никој неможе да ги реши, има 100 формуле и незнам коју да употребу, а не целу задачу да решу, башка пола формуле ги немамо нигде запишано и ја сг треба да ги решу задаче според њима. Скурчено ми е од тија хемичари и физичари :mad
Подобро кажи дека не ти се учи, а не да бараш оправдување. Сите формули ако толку сакаше да ги најдеш ги имаш на интернет и тоа со објаснување. Плус по хемија баш и не памтам да имаше многу формули кои не можеш да ги изведеш со чиста логика.

Статус
Затворена за нови мислења.