Прати ја женскати ке заштедиш на евричите![]()
Ја знае нејзе иначе одма би ја пратил.
Прати ја женскати ке заштедиш на евричите![]()
сестрати ????Ја знае нејзе иначе одма би ја пратил.
Еј ја колку што разбрав Шмекси рече дека е импотентен и дека треба само да го заглави со некоја као во стилот на BUSTED не е ваљда некоја голема филозофијасестрати ????
па пријави сеЕј ја колку што разбрав Шмекси рече дека е импотентен и дека треба само да го заглави со некоја као во стилот на BUSTED не е ваљда некоја голема филозофија
Не ти ја сваќам поентата,4 поста пишуваш кој да се пријави,ми оставаш впечаток дека се срамиш да се понудиш ти м?па пријави се![]()
прекомплицирано е да сФатиш а јас само се трудам да му помогнам да не фрла за џабе 50 евричиНе ти ја сваќам поентата,4 поста пишуваш кој да се пријави,ми оставаш впечаток дека се срамиш да се понудиш ти м?
Во право си тешко ми идат комплицирани работи,претпоставувам дека ги зел сите опции во предвид пред да пише тука,ако ме прашаш мене 50 евра се малку ама да не правиме помпа од муабетов ако има некој заинтересиран или за совет претпоставувам во пошта ќе му пишепрекомплицирано е да сФатиш а јас само се трудам да му помогнам да не фрла за џабе 50 евричи![]()