Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Не знам што се случува веке период од 6 месеци ми е исполнет со среќа, ниту една ден не сум бил нерасположен тажен иако имало такви моменти каде што би требало да бидам. Па и на лугево им делувам чудно со насмевката 24/7 :D:D:D. Офффф не знам до кога ке оди вака :) ама што повеќе ако може :D.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Барам женска особа од Скопје која ќе биде способна да се претстави како особа x и да договори „средба“ со импотентен дедо.
Почетна цена 50 eu за помалку од 2 часа.
Гарантирам за безбедност.

Заинтересирани бројче во порака.Контактирани ќе бидете утре во тек на работно време од 10 до 4.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Барам женска особа од Скопје која ќе биде способна да се претстави како особа x и да договори „средба“ со импотентен дедо.

Заинтересирани бројче во порака.Контактирани ќе бидете утре во тек на работно време од 10 до 4.
Си намислил нешто у 3 по полноќ а:)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Love, love is a verb
Love is a doing word
Fearless on my breath
Gentle impulsion
Shakes me, makes me lighter
Fearless on my breath

Teardrop on the fire
Fearless on my breath

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не знам што се случува веке период од 6 месеци ми е исполнет со среќа, ниту една ден не сум бил нерасположен тажен иако имало такви моменти каде што би требало да бидам. Па и на лугево им делувам чудно со насмевката 24/7 :D:D:D. Офффф не знам до кога ке оди вака :) ама што повеќе ако може :D.
Амин :)

Боже сачувај :D

• Ми се допаѓа
Реакции: DisturbeD and slb_bobo
Статус
Затворена за нови мислења.