Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Покрај муабетиве само едно нешто ќе кажам - се надевам светов ќе се освести кога тогаш.

Па ај да не те обесхрабрувам, или давам лажна надеж, ама кога гледам во кој правец се движат работите одат на се полошо... да се врати како порано и да се освестат како што викаш ти, тоа никогаш...

Преска една познаничка ми вика на прсти се бројат девојчињата у гимназијата шо се немале сексуални односи, а до пред некоја година беше обратно.

Прво кога прочитав, ми беше смешно, ама дека е реланост, за плачење се...Удри бриге на весељу (facepalm)

Edit: А, да...заборавив. На 21-ви Декември нели е крај на светот, па така да оправдано им е :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi, Luckky and Selma

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Па ај да не те обесхрабрувам, или давам лажна надеж, ама кога гледам во кој правец се движат работите одат на се полошо... да се врати како порано и да се освестат како што викаш ти, тоа никогаш...
Јасно ми е , ама си викам дека уште има надеж.. ипак последна умира ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК од денес ќе пушам цигари по цела кутија на ден. :sreken
tumblr_mcyhppBDCM1r5j928o1_500.gif
Ке ја скапиш ламбата(на тие години):gjavol

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183

Прво кога прочитав, ми беше смешно, ама дека е реланост, за плачење се...Удри бриге на весељу (facepalm)

Edit: А, да...заборавив. На 21-ви Декември нели е крај на светот, па така да оправдано им е :zelen

:rofl

Жално, но вистинито. Крај краева нивни живот, шо сакат нека прават, нив ќе ги зборат и ќе ги покажуват со прст. Мислам дека треба сите да гледаат со почит, а не да те посочуваат “Она се е*е*е со пола град.“, па и секој сака девојка шо не е “растурена“.
Колку и да пишуваме е џабе... :|

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
СДК kad padne noc ja cu ti doc, butnem ti smajzer u gz oce ti skoc
хахахаххахахахахха

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Се преселив во читална, луѓе доаѓаат - учат, им завршува колоквиумска недела и си одат и се така други и други ... само јас со мојов колоквиумски семестар си терам ол деј ол најт читална стајл : )
Ама не е толку лошо не се жалам де, испраќам едни, пречекувам други... домаќинка :Р : ))

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Се преселив во читална, луѓе доаѓаат - учат, им завршува колоквиумска недела и си одат и се така други и други ... само јас со мојов колоквиумски семестар си терам ол деј ол најт читална стајл : )
Ама не е толку лошо не се жалам де, испраќам едни, пречекувам други... домаќинка :Р : ))
читална стајл ? Мавање со книги м? :D

Статус
Затворена за нови мислења.