Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК тогаш кога функционирањето на основните принципи на заедницата ќе му прогледа низ прсти на некого за обична ситница, тие принципи престанале да постојат. Следното нешто е декаденција на заедницата.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
За жал на форумов се’ позачестено е „светото тројство“: цинизмот, сарказмот и иронијата... :(
Нема потреба да напоменувам дека нивното влијание е само деструктивно, и ништо повеќе.

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
СДП дали има некој скоро идено во Истанбул...........убаво ли е........какви се цените............и така натаму.....може и повеќе детали...?:wavespin........... и ке заборавев....и храната каква е............:)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кога се пуштате на некоја девојка неџентлменски,и таа ве одбие,барем џентлменски прифатете го одбивањето,само во тој случај нема нашироко да се обрукате.
И железни опинци да облечете нема да биде доволно за да погазите нечија чест неосновано.
Ниедна тајна не останала трајна,само чека соодветна прилика за да исплива на површина.
Колку повеке ги замрсувате работите со невистини толку е поголема шансата да сами се заплеткате во својата мрежа.
Е после лугето размислувале за самоубиство,е ке размислуваат кога цело време си ја плетат ортомата околу сопствениот врат.
Стапиците се само за глувци и биле погодни во времето на Робин Хут,од тогаш наваму кој прави стапица,сам си пага во неа,Кога Тогаш.
Она што може човек сам да си направи,неможе ни цела армија.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Ладно, смрзнати, гладни, пешадија. Жешко, испотени, гладни, пешадија. Само на цигари и алкохол. Ама сепак добро ми дојде оваа авантуричка Кочани-Охрид-Кочани. Да се живи и здрави камионџиите шо не префрлија од Прилеп до Кочани, инаку ќе заглавевме кај Росоман, Кавадарци... :|
Eee.. како и да е, ја секогаш успевам да се снајдам во такви ситуации, така да ПАК си дојдев дома, најадев си се, ќе си се истуширам и ќе спијам како топ сега :p

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДП дали има некој скоро идено во Истанбул...........убаво ли е........какви се цените............и така натаму.....може и повеќе детали...?:wavespin........... и ке заборавев....и храната каква е............:)
строго турска баница и баклава :D

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Поклоните ми њу за рођендааааан
578394_421346494581239_107111044_n.jpg

Статус