Сакам да кажам/Сакам да прашам

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Lillian вторник и петок знам дека им се чајанките и матинеата, како и редовните посети на Лила, Стојна, Ќиро...кои живеат на другиот крај на Скопје и не се достојни да се потрошат 35 денари за посета во било кој друг ден нАли.

За Нова Година со либето ќе таманиме некој Траминец, со пижами и бушави коси, ќе слушаме гитари а пошто е Нова Година еве да не бидам хејтер може ќе водиме љубов покрај лампион. Кој знае (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lillian

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Една моја поранешна другарка е несвесно зоофил...Лошо, лошо...Не и пречи куче да ја лиже на устата, па и таа самата бакнува куче...(puke)Би умрела, а и би убила за да го спаси нејзиното куче...
Е, тоа се вика безусловна љубов...Еднаш ми рече дека дури и нејзиното куче да ја касне, таа пак ќе го сака...
Каде отиде светот...(shake)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Една моја поранешна другарка е несвесно зоофил...Лошо, лошо...Не и пречи куче да ја лиже на устата, па и таа самата бакнува куче...(puke)Би умрела, а и би убила за да го спаси нејзиното куче...
Е, тоа се вика безусловна љубов...Еднаш ми рече дека дури и нејзиното куче да ја касне, таа пак ќе го сака...
Каде отиде светот...(shake)

Како мислиш каде отиде? Што ти е чудно?

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
СДП зашто некои луѓе толку сериозно го сфаќаат фејсбук-от. Што има толку посебно во него па да го споредуваат со реалноста, а некои па му даваат и поголемо значење од реалноста? Семејства се растураат ради фејсбук, ради еден лајк, коментар, боцка. Нормални ли се тие? Цел живот да им пропадне во вода ради нешто што физички не постои, ради нешто што утре може не виртуелно да не постои. Памтат ли воопшто како живееле пред фејсбук? Ја уништи младината фејсбуков :( боље да се дрогираат отколку на фејсбук да дремат бар преку дрогата ќе ја сфатат суштината на животот, колку не е розев или плав, а со фејсбуков само ќе затупат и ќе се поремет.

• Ми се допаѓа
Реакции: warr

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Мислам дека на форумот начекував еден член од Куманово.Би сакала да го прашам дали ги познава тиквиве од видеово и за колку пакла цигаре се млатев?
+18

Фацата му ја смени хахаа.. сељаци нема друго шо да се кажи..за греф

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
large.jpg

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СТВАРНО Е ПРЕКРАСНООООООООООО (inlove)

tumblr_mgcyq55USM1qdxavqo1_500_large.jpg

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy

Да ти одговорам со еден цитат од филм :D

Doc: I foresee two possibilities. One, coming face to face with herself 30 years older would put her into shock and she'd simply pass out. Or two, the encounter could create a time paradox, the results of which could cause a chain reaction that would unravel the very fabric of the space time continuum, and destroy the entire universe! Granted, that's a worse case scenario. The destruction might in fact be very localized, limited to merely our own galaxy.
Marty McFly: Well, that's a relief.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena, Outrider and Scars