Windows да ти го прости лаптопот...Се надевам дека неговиот хард-диск ќе пронајде мир.
....во името на ctrl и alt....ентер! (амин)
така ко нешо да беше
Windows да ти го прости лаптопот...Се надевам дека неговиот хард-диск ќе пронајде мир.
СДК дека навистина не ми е јасно како некој може да се поистоветува со "Live fast die young" или "Only God can judge me"??
Извинете, ама поглупаво нешто одамна немам слушнато. Не ја гледам убавината во тоа, ако ја има нека ме просветли некој.
Да ве прашам
Добра ли е књига Алхемичарот, чуја сам одамна за њума, ама никад не сам гу прочитаја.Еве само што гу зема од човека што купују књиге од њега
Вреди ли да гу купу ?
Мислам дека на форумот начекував еден член од Куманово.Би сакала да го прашам дали ги познава тиквиве од видеово и за колку пакла цигаре се млатев?
+18
Уште потрагично е што го прават овој нецивилизиран идиотизам во дворот на школо или градинка (или така само ми се чини?) на сред бел ден. Изгледа премногу го гледале Fight Club...
Фискална во рака - награда без мака.
Поморонско име не можеа да смислат, инспирацијава на Зоки ваљда се чупка и лакира нокти некаде далеку од него.
Инвазија на старомањести профили на граѓани во полн ек. Малку беше дводневното напастување на автобусите од возниот парк на ЈСП.
Во која ненормална држава живеам јас?
Ми се плаче.
И к*р ме боли дека иде Нова Година, што немаше веза со муабетов, ама чисто како информација.