Сакам да кажам/Сакам да прашам

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
СДК дека навистина не ми е јасно како некој може да се поистоветува со "Live fast die young" или "Only God can judge me"??
Извинете, ама поглупаво нешто одамна немам слушнато. Не ја гледам убавината во тоа, ако ја има нека ме просветли некој.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
СДК дека навистина не ми е јасно како некој може да се поистоветува со "Live fast die young" или "Only God can judge me"??
Извинете, ама поглупаво нешто одамна немам слушнато. Не ја гледам убавината во тоа, ако ја има нека ме просветли некој.

„YOLO" has its meaning before and after doing stupid things.

Само децава денес не сфаќаат често.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Мислам дека на форумот начекував еден член од Куманово.Би сакала да го прашам дали ги познава тиквиве од видеово и за колку пакла цигаре се млатев?
+18

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Да ве прашам
Добра ли е књига Алхемичарот, чуја сам одамна за њума, ама никад не сам гу прочитаја.Еве само што гу зема од човека што купују књиге од њега
Вреди ли да гу купу ?

Не е којзнае што ама и не е лоша, онака, ок.
Секако подобро потрошено време од еден куп сомнителни срања кои образовниот систем ги класифицира како `класици` (Маркес,Флобер,Тургењев т.е. дела кои ама баш никој не би ги читал кога не би бил приморан) или полуписмени шкработини од рангот на `Парите се отепуачка` кои нели...се локални `класици`.
Ете Маркес, автор на една тешка моронштина (100 години запек) се смета за `сериозен` писател...што е доказ за manufacturing consent во областа на литературата.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Мислам дека на форумот начекував еден член од Куманово.Би сакала да го прашам дали ги познава тиквиве од видеово и за колку пакла цигаре се млатев?
+18

Уште потрагично е што го прават овој нецивилизиран идиотизам во дворот на школо или градинка (или така само ми се чини?) на сред бел ден. Изгледа премногу го гледале Fight Club... (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Уште потрагично е што го прават овој нецивилизиран идиотизам во дворот на школо или градинка (или така само ми се чини?) на сред бел ден. Изгледа премногу го гледале Fight Club... (facepalm)

Јас би ги гонела кривично.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Сакам да прашам дали ако сакам да одам на програмирање морам да одам на ФИНКИ или има таков смер и на некој друг факултет?
И ако има некој член на форумов што студира на ФИНКИ да ми каже како е?
Фала однапред.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Фискална во рака - награда без мака.
Поморонско име не можеа да смислат, инспирацијава на Зоки ваљда се чупка и лакира нокти некаде далеку од него.
Инвазија на старомањести профили на граѓани во полн ек. Малку беше дводневното напастување на автобусите од возниот парк на ЈСП.
Во која ненормална држава живеам јас? :|
Ми се плаче.
И к*р ме боли дека иде Нова Година, што немаше веза со муабетов, ама чисто како информација.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Фискална во рака - награда без мака.
Поморонско име не можеа да смислат, инспирацијава на Зоки ваљда се чупка и лакира нокти некаде далеку од него.
Инвазија на старомањести профили на граѓани во полн ек. Малку беше дводневното напастување на автобусите од возниот парк на ЈСП.
Во која ненормална држава живеам јас? :|
Ми се плаче.
И к*р ме боли дека иде Нова Година, што немаше веза со муабетов, ама чисто како информација.

Рече дводневно?Три дена се.Само со наградна игра можеш да ги излажеш или евентуално да направеле грепки на фискалните некаде кај бар-кодот.Него за нова година каде?