Сакам да кажам/Сакам да прашам

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
32
Битола
Абе одма комбето со алфи ќе се затера, сигурно висат на форумот и читаат меѓу редови...:D
Ок, не е важно и онака тие се механизмите, една приказна од еден град е слична ако не и иста со друга приказна од друг град... само актерите се менуваат.

Да не ја имаш читано Atlas shrugged?

Мајтап беше :) Сепак, нивна работа си е што ке прават и со чии пари...
Не сум ја читал..

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco
  • Ми се допаѓа
Реакции: Jackal

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,032
9,656
1,683
Normandy
САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА СУМ ПРЕСРЕЌЕН ВО МОМЕНТОВ,И ДЕКА ДА МОЖАМ СИТЕ БИ ВЕ ГУШНАЛ ЗАЕДНО,ЏИГЕРИТЕ ДА ВИ ИЗЛЕЗАТ! :D

Drumrolls for you, lad:wavespin
(те читнав на фб. За арно нек е)

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Највиновни се постарите генерации кои наводно по дифолт заслужувале почит. Она што заслужуваат не е ни да се напише вака на форум, им ја одзедоа иднината на цела генерација. Слушајте ги само бескичмењачките `мудрувања` од типот `не мати вода, `6000 ами ич` `и шо, си поработел 3 сати плус денес, голема работа`...и слично...кои еманираат од `мудрите` генерации и ќе ви биде јасно...

stupid+people+get+old+too_c925c6_4848537.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Зедов да пишувам демек во две три теми да разбијам досада.
Во едната напишав гигантски пост и го избришав.
На друга пиши-бриши, во трета само се запрашав што мајка барам јас да пишувам за ова....

И сфатив дека најдобро е да седнам да правам нешто што најдобро знам, да гледам филм :zelen

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,906
1,683
Disco

Разликата меѓу 80 годишен идиот и 30 годишен? Првиот има половина век поголем стаж во идиотизмот. Баш за почит, она респекат ептен :D
Арсеналот на народни умотворини е богат. `Се шо лета не се јади, наведната глава сабја не ја сече, трај си - прај си, има и полошо, со оган синко не се игра, газдата леп ти дава ти преку леп погача бараш, кротко јагне од две офци цица` etc........кога ќе размислам подобро и немам слушнато ниедна `сувисла` изјава од лице постаро од 65-70...

И секако легендарната `Џабе работи - џабе не седи` my all time favourite :pusi

• Ми се допаѓа
Реакции: steppenwolf