Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Сакам да кажам дека ми е ужасно досадно!!!!!!!!!
И сакам да кажам дека:
сакам дома! сакам дома! сакам дома! сакам дома! сакам дома! сакам дома! сакам дома!
Мене тука ми е како дома :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and *Hera*

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Каков ден... доволно некој да биде присутен со негативна енергија,неколку часа,да ти ја одземе позитивната и да те остави со главоболка....
Ич бре не можам да седам со такви луѓе,депресивни и негативни.Ама кога немам избор,што да правам. :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Сакам да кажам неколку работи.

Кога идам на (window)shopping:

Whenever I go shopping.gif

Денес си се утешив со индијски црн чај со млеко со вкус на ванила и цимет. It's goooooooood.

Chai latte 2.jpg

И тогаш ми текна дека постои pumpkin spiced latte и како и секогаш, најмногу посакувам да пробам. Ама нема во градов никаде.:( Но, најдов рецепт:

pumpkin spice latte.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
t3-cat-on-mat.jpg

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Знаете кој е најлош филм што може да му се случи на некој?
Да патуваш два дена со комби од точка А до Б,во кое седат стари луѓе кои доручкувале лук,седиш до звучник позади,а на риплеј се врти Цеца,Јелена и Сека,а ти не слушаш никако турбо.
Идеја за спас би била слушалици на уво и Боб Марли.Но таа идеја пропаѓа во вода кога ќе погледаш дека батеријата на тел. ти е на 5%.

• Ми се допаѓа
Реакции: DisturbeD

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
СДП дали знае некој каде можам да си купам ретро велосипед. Или дали некој продава стар велосипед кој има предиспозиции да се поправи и да се користи. Цена исто така ме интересира. Фала однапред:)

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Подобро ке се разбериш со некого кој што има пола мозок, отколку со овие на кои им е цел и така им тропа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*