Ете отворив језда заборавив што сакав да прашам во врска со тоаОтворете де, никој нема да ве истепа и да има.
Ете отворив језда заборавив што сакав да прашам во врска со тоаОтворете де, никој нема да ве истепа и да има.
Има ли ваква тема ?
Па не знам барав ама не најдов а мислам дека не е лошо да има
Абе да размислив и за тоа но некако темата љубовни проблеми ме асоцира повеќе на проблеми во врска со љубовта, (изневерувања, маки со партнери, итн итн), а прашањето на пример што го заборавив а сакав да го прашам ми беше поврзано со тој подфорум ама не и со таа тема, баш и гледав да најдам некоја слична но не најдов. Мислам дека има доста такви прашања што ете не можат да се вклопат во веќе постоечките па место да се отвараат нови теми за буквално се мислам дека подобро би било да се собираат на едно место, но сепак вие си знаете како ви е полесно да работитеБаш во Љубовни проблеми можете да се поставуваат прашања и да се разменуваат совети. Таа е најопширна тема во врска со љубов и секс, но има и други подетални: Сексуално воспитување, Секс - со или без заштита, Неверство, Крај на сериозна врска, итн, итн. Како и да е, админот на тој подфорум ќе си реши што со новата тема, јас само да ве потсетам дека постојат тие теми.
Она кога сфаќаш дека талентирани луѓе од било која бранша се убиени од барбари кои знаат само како да репетираат и пукаат со оружје. Додека некои луѓе учат како да заминат на нови ѕвезди, да откријаат нови галаксии, да пресадат органи и да спасат човечки живот, да ја напреднат технологијата за да можеш да го документираш својот живот, да учат право за да одбранат невини и осудат виновни луѓе, други гледаат само да убијаат некого зошто така перцепирале некој пасус од книга.
Се повеќе сметам дека Дарвин погрешил кога ја поставил теоријата за еволуцијата. Некои луѓе еволуираат. Некои едноставно НЕ.
Да живееш во Париз, во градот на културата, уметноста, поезијата и да одлучиш свесно да го блокираш тоа за да се фокусираш на масакрирање на луѓе... Немам коментар, едноставно моето пацифистичко размислување сфаќам дека полека ќе ме докрајчи.
Си имам кажано јас низ темава, за мене само живеење на друга планета е решението.
Ќе ве замолам дискусијата во врска со Париз да ја префрлите во другата тема (сега ќе и го сменам насловот), не ме сфаќајте погрешно само можете и таму.
Ај утре сега касно е.Отвори друга тема, црна хроника из иноземства, а онаа нека остане за локални зулуми