Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
5,996
9,626
1,683
Normandy
Не се битни парите,битно е задовлството на шмизлите ]:)
but but but... ете имаат скап телефон, нек си чкрапаат селфиња со него... Зашо мора да биде робусно апаратиште од пол кило ?
 

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
26
домче
Сдк... шмизлите се единствена категорија за која важи правилото од Колозов : „Пиј си тутун, пиј си каВе, азното само ќе си дојди!“
ЈаМи... има грешки пак? (shake)
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
but but but... ете имаат скап телефон, нек си чкрапаат селфиња со него... Зашо мора да биде робусно апаратиште од пол кило ?
Уште малку и со шпорет ќе почнат да се сликаат што се секираш :giggle нема but but but
Сдк... шмизлите се единствена категорија за која важи правилото од Колозов : „Пиј си тутун, пиј си каВе, азното само ќе си дојди!“
ЈаМи... има грешки пак? (shake)
немет :patos
 
  • Like
Реакции: МалиСашко

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
26
домче
Да се надоврзам на муабетот од Саладин - никад нема да ги сватиме НИ ЈАС , НИ ТИ! И како да ги сватам коа пола година се мислам кај ќе најдам пари за еден пар гуми за в зимо за на колата (чак може и половни), пошто задните ми се позајмени, а толку многу зависам од неа! Како да најдам кога до ноември секој денар ми е планиран... Апарат... едино за притисок!
Туку.... кога не ти поминуваат низ раце, не болат... нели?

Па како ќе се омажат инаку, ако не се рекламираат ко не ги бива за ништо...
И апаратот е аутоматски, пошто не знаат кај треба да чкрапнат!

едит: ЈаМи... грешки???:unsure
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
Да се надоврзам на муабетот од Саладин - никад нема да ги сватиме НИ ЈАС , НИ ТИ! И како да ги сватам коа пола година се мислам кај ќе најдам пари за еден пар гуми за в зимо за на колата (чак може и половни), пошто задните ми се позајмени, а толку многу зависам од неа! Како да најдам кога до ноември секој денар ми е планиран... Апарат... едино за притисок!
Туку.... кога не ти поминуваат низ раце, не болат... нели?

Па како ќе се омажат инаку, ако не се рекламираат ко не ги бива за ништо...
И апаратот е аутоматски, пошто не знаат кај треба да чкрапнат!

едит: ЈаМи... грешки???:unsure
ништо од домашното :facepalm2
 
  • Like
Реакции: МалиСашко

МалиСашко

Истакнат Член
12 јануари 2014
466
347
173
26
домче
сдк....:biggrin Е добро де, мора да легни знаењето прво... Кога ќе ја преместиш кантата од еден ќош во друг, веднаш ти текнува на кај треба да одиш со ѓубрето... ? не! :svirka:igra:igra

А чак си е чисто србизам, не е утка во правописот...


Остај, бегај... денеска сум за нигде!:frantic:gladen Можи другиот час???
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
сдк....:biggrin Е добро де, мора да легни знаењето прво... Кога ќе ја преместиш кантата од еден ќош во друг, веднаш ти текнува на кај треба да одиш со ѓубрето... ? не! :svirka:igra:igra

А чак си е чисто србизам, не е утка во правописот...


Остај, бегај... денеска сум за нигде!:frantic:gladen Можи другиот час???
Се шегувам,пишувај како сакаш,фроум е ова. Само немој сфати да го пишуваш со В :zelen
 
  • Like
Реакции: МалиСашко