Уште малку и со шпорет ќе почнат да се сликаат што се секираш нема but but butbut but but... ете имаат скап телефон, нек си чкрапаат селфиња со него... Зашо мора да биде робусно апаратиште од пол кило ?
неметСдк... шмизлите се единствена категорија за која важи правилото од Колозов : „Пиј си тутун, пиј си каВе, азното само ќе си дојди!“
ЈаМи... има грешки пак?
ништо од домашнотоДа се надоврзам на муабетот од Саладин - никад нема да ги сватиме НИ ЈАС , НИ ТИ! И како да ги сватам коа пола година се мислам кај ќе најдам пари за еден пар гуми за в зимо за на колата (чак може и половни), пошто задните ми се позајмени, а толку многу зависам од неа! Како да најдам кога до ноември секој денар ми е планиран... Апарат... едино за притисок!
Туку.... кога не ти поминуваат низ раце, не болат... нели?
Па како ќе се омажат инаку, ако не се рекламираат ко не ги бива за ништо...
И апаратот е аутоматски, пошто не знаат кај треба да чкрапнат!
едит: ЈаМи... грешки???
Се шегувам,пишувај како сакаш,фроум е ова. Само немој сфати да го пишуваш со Всдк.... Е добро де, мора да легни знаењето прво... Кога ќе ја преместиш кантата од еден ќош во друг, веднаш ти текнува на кај треба да одиш со ѓубрето... ? не!
А чак си е чисто србизам, не е утка во правописот...
Остај, бегај... денеска сум за нигде! Можи другиот час???
сдк... Јес јес... јес...Се шегувам,пишувај како сакаш,фроум е ова. Само немој сфати да го пишуваш со В
ништо од домашното