сдк.. ако веќе се фаќаме за глупости...Е добро бе, можи тој си пишува на неговио дијалект.
Или па е неписмен, не знај да пишува.
сдк.. ако веќе се фаќаме за глупости...Е добро бе, можи тој си пишува на неговио дијалект.
Или па е неписмен, не знај да пишува.
сдк.. ако веќе се фаќаме за глупости...
Ја префрлаш топката на друг? - Типичен лузерски карактер.
Туку... нешто друго ме загрижува, јас застанав во одбрана твоја, а ти не сфаќаш или не читаш.
Секогаш постои опцијата да не ги отвараш темите кои не ти се по ќеф.Ова темите како :што ви се јаде,пие,со кој ку**ц ви се патува,апостолки и сл.др.глупости се навистина за во забавиште.Нели треба тоа модер.или админ.да смислат некоја интересна нова тема а не да тапкаат со стари бебигејмс прашања?Циркус?Ако не друго,барем адреналинот ке му го кренам на некого.
сдп... МЕНЕ? од ЈаМи ме браниш?
Не знам што да ти речам....
За сите вкусови има теми,не значи дека ако некому му се допаѓа нешто дека мора и тебе да ти се допаѓа и обратно.Ова темите како :што ви се јаде,пие,со кој ку**ц ви се патува,апостолки и сл.др.глупости се навистина за во забавиште.Нели треба тоа модер.или админ.да смислат некоја интересна нова тема а не да тапкаат со стари бебигејмс прашања?Циркус?Ако не друго,барем адреналинот ке му го кренам на некого.