сдк.. ако веќе се фаќаме за глупости...Е добро бе, можи тој си пишува на неговио дијалект.
Или па е неписмен, не знај да пишува.
![]()
сдк.. ако веќе се фаќаме за глупости...Е добро бе, можи тој си пишува на неговио дијалект.
Или па е неписмен, не знај да пишува.
![]()
сдк.. ако веќе се фаќаме за глупости...
Ја префрлаш топката на друг? - Типичен лузерски карактер.
Туку... нешто друго ме загрижува, јас застанав во одбрана твоја, а ти не сфаќаш или не читаш.![]()
Секогаш постои опцијата да не ги отвараш темите кои не ти се по ќеф.Ова темите како :што ви се јаде,пие,со кој ку**ц ви се патува,апостолки и сл.др.глупости се навистина за во забавиште.Нели треба тоа модер.или админ.да смислат некоја интересна нова тема а не да тапкаат со стари бебигејмс прашања?Циркус?Ако не друго,барем адреналинот ке му го кренам на некого.
сдп... МЕНЕ? од ЈаМи ме браниш?
Не знам што да ти речам....![]()
За сите вкусови има теми,не значи дека ако некому му се допаѓа нешто дека мора и тебе да ти се допаѓа и обратно.Ова темите како :што ви се јаде,пие,со кој ку**ц ви се патува,апостолки и сл.др.глупости се навистина за во забавиште.Нели треба тоа модер.или админ.да смислат некоја интересна нова тема а не да тапкаат со стари бебигејмс прашања?Циркус?Ако не друго,барем адреналинот ке му го кренам на некого.