Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Пошто сум нов на форумов .. сакам да прашам како можам да отворам тема?
-Фала

Бидејќи гледам дека членот @existence веќе ти одговорил, јас ќе искористам шанса да те замолам да останеш во граници на тематиката во било која тема. Доколку се согласуваш или ти се допаѓа нечие мислење, кликни на копчето "Ми се допаѓа". Доколку сакаш да кажеш нешто во врска со некое мислење, но е надвор од тематиката на темата, кликни Одговори, ископирај го мислењето, пејстирај го во оваа тема или пак во Чет муабети/ти реков-ми рече и напиши го твојот коментар.

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Бидејќи гледам дека членот @existence веќе ти одговорил, јас ќе искористам шанса да те замолам да останеш во граници на тематиката во било која тема. Доколку се согласуваш или ти се допаѓа нечие мислење, кликни на копчето "Ми се допаѓа". Доколку сакаш да кажеш нешто во врска со некое мислење, но е надвор од тематиката на темата, кликни Одговори, ископирај го мислењето, пејстирај го во оваа тема или пак во Чет муабети/ти реков-ми рече и напиши го твојот коментар.
Хмм па темата се вика "Сакам да кажам/ Сакам да прашам" .. јас тоа и го направив .. прашав што ме интересираше ... кај ли згрешив сега ??

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Хмм па темата се вика "Сакам да кажам/ Сакам да прашам" .. јас тоа и го направив .. прашав што ме интересираше ... кај ли згрешив сега ??

Сите твои мислења што се избришани поради причина оф топици до сега. Ќе го земам за пример како најтазе, твојот последен коментар во темата Природа и пејсажи (ваши фотографии).

Holla

Истакнат Член
17 јуни 2014
162
90
338
Сите твои мислења што се избришани поради причина оф топици до сега. Ќе го земам за пример како најтазе, твојот последен коментар во темата Природа и пејсажи (ваши фотографии).
Ma човече зашто да не можам да си дадам мислење за некој коментар???.. не пишувам нов коментар туку давам свое мислење и свое видување за некој коментар .. не гледам што е тука лошото ... .. кажи ми што не е у врска со темата ... вика природа и песажи и и пишувам дека и е баш добра природата и дека има свеж воздух .. со иронија за марихуаната ..... не гледам дека е лошото ... еве за Лајкуванје е тоа што се согласувам дека и е добра сликата т.е. природата, но дека со тоа има свеж воздух и дека не се е случајно нашла кај него/нејзе дома тоа нема врска со "ми се допаѓа" и заслужува место во ``одговори`` т.е. мислење за коментарот ... ве молам за разбирање и толеранција ..
-Фала

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Outrider

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ma човече зашто да не можам да си дадам мислење за некој коментар???.. не пишувам нов коментар туку давам свое мислење и свое видување за некој коментар .. не гледам што е тука лошото ... .. кажи ми што не е у врска со темата ... вика природа и песажи и и пишувам дека и е баш добра природата и дека има свеж воздух .. со иронија за марихуаната ..... не гледам дека е лошото ... еве за Лајкуванје е тоа што се согласувам дека и е добра сликата т.е. природата, но дека со тоа има свеж воздух и дека не се е случајно нашла кај него/нејзе дома тоа нема врска со "ми се допаѓа" и заслужува место во ``одговори`` т.е. мислење за коментарот ... ве молам за разбирање и толеранција ..
-Фала
Toa ќе го копираш и ќе го поставиш во чет муабети. Темата главно служи за поставување слики.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
-Фала

Затоа што сите ако коментираат надвор од тематиката, настанува хаос и темата губи смисла. Трпение има, а и затоа се и отворени 2-те теми што ти го споменав.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Дали тоа почнав да халуцинирам или веднаш по завршувањето на полувремето од мечот Германија-Гана следеа дебиласти реклами за трече дете и зголемување на наталитет? Два-три пати случајно остана уклучено на усран хунза нешнал тиви неколку минути после крај на меч, во очекување да дадат голови и шанси. Секако дека не. Следеа вести на кои се изнаредија успесите и генијалностите на власта, заедно со нивните наказни, усрани дегенерички ликови кои спротивно на обичајот не се родиле од вагина туку излегле од нечиј чмар.
Цел свет гледа фудбал, се пратат екипи, се даваат голови, овие говна не можат да се воздржат од пропагандни моронштини ниту месец дена.
Да речам морони ќе ги навредам мороните. Да кажам дебили ќе ги понижам дебилите. Да споменам идиоти ќе ги повредам идиотите. Кој народ, која тиња...која одвратна тиња...

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and existence

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Преѓеска читам по фб .. некој твитераш пишал:
- Од гледање фудбал најмногу сакам чипс и пиво.
Пошо нели too mainstream е во другите денови чипс и пиво да одат у комбинација. Јбг посебни денови се кога има фудбал.
СФашта.

• Ми се допаѓа
Реакции: Holla