Оф, Македонијо, каде ударна вест е женска во кратки шорцеви пропратена со простачки коментари од настраданите од неебитис.
„Полека, но сигурно, нашата метропола може да почне да се споредува со светски познатите центри на модата.“
Тагови: асфалт, Скопје, тесни пантолони
Вести низ светот: Македонија се придружи на светските трендови, конечно ги открија шорцевите
Да си девојката што ја сликале, па да им ја влепиш по една жешка, пожешка и од асфалтот со кој ја споредуваат.
А во поврзани вести од...ерм...статијата: Што сака да ви каже вашата вагина
Што знам, ваљда дека е попаметна од авторот...евентуално клуч за сите врати...
Големите корпорациски умови сакаат да го отргнат човекот од своите мисли и да му привлечат внимание на било каков начин. Преку ваквите вести тие само го остваруваат она што го замислиле, па со оглед на тоа што веројатно е кликната веста многу пати и успешни се во своите намери. Немојте да им верувате на овие умови и внимавајте што читате, слушате, гледате... тие се насекаде околу вас, ве слушаат, ве гледаат, ве контролираат.Оф, Македонијо, каде ударна вест е женска во кратки шорцеви пропратена со простачки коментари од настраданите од неебитис.
„Полека, но сигурно, нашата метропола може да почне да се споредува со светски познатите центри на модата.“
Тагови: асфалт, Скопје, тесни пантолони
Вести низ светот: Македонија се придружи на светските трендови, конечно ги открија шорцевите
Да си девојката што ја сликале, па да им ја влепиш по една жешка, пожешка и од асфалтот со кој ја споредуваат.
А во поврзани вести од...ерм...статијата: Што сака да ви каже вашата вагина
Што знам, ваљда дека е попаметна од авторот...евентуално клуч за сите врати...
Не си единствена... во најмала рака со кафетин сум секој ден,од променава на време ретко кој не го боли глава.Не знам дали е само до мене или таков е животот, ама нема ден нешто да не ми е, нешто да не ме боли. Здосадено ми е од самата себе си со сите овие главоболки, забоболки, херпеси, итн. Човек да не може асално да ужива...