Сакам да кажам/Сакам да прашам

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Оф, Македонијо, каде ударна вест е женска во кратки шорцеви пропратена со простачки коментари од настраданите од неебитис.
„Полека, но сигурно, нашата метропола може да почне да се споредува со светски познатите центри на модата.“ (facepalm):D
Тагови: асфалт, Скопје, тесни пантолони
Вести низ светот: Македонија се придружи на светските трендови, конечно ги открија шорцевите
Да си девојката што ја сликале, па да им ја влепиш по една жешка, пожешка и од асфалтот со кој ја споредуваат.
А во поврзани вести од...ерм...статијата: Што сака да ви каже вашата вагина
Што знам, ваљда дека е попаметна од авторот...евентуално клуч за сите врати...(think)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Оф, Македонијо, каде ударна вест е женска во кратки шорцеви пропратена со простачки коментари од настраданите од неебитис.
„Полека, но сигурно, нашата метропола може да почне да се споредува со светски познатите центри на модата.“ (facepalm):D
Вести низ светот: Македонија се придружи на светските трендови, конечно ги открија шорцевите
Да си девојката што ја сликале, па да им ја влепиш по една жешка, пожешка и од асфалтот со кој ја споредуваат.
Што знам, ваљда дека е попаметна од авторот...евентуално клуч за сите врати...(think)
IMG_9610.jpg

За клик јадници, свашта ставаат и пишуваат...

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Големите корпорациски умови сакаат да го отргнат човекот од своите мисли и да му привлечат внимание на било каков начин. Преку ваквите вести тие само го остваруваат она што го замислиле, па со оглед на тоа што веројатно е кликната веста многу пати и успешни се во своите намери. Немојте да им верувате на овие умови и внимавајте што читате, слушате, гледате... тие се насекаде околу вас, ве слушаат, ве гледаат, ве контролираат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Не знам дали е само до мене или таков е животот, ама нема ден нешто да не ми е, нешто да не ме боли. Здосадено ми е од самата себе си со сите овие главоболки, забоболки, херпеси, итн. Човек да не може асално да ужива...

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Не знам дали е само до мене или таков е животот, ама нема ден нешто да не ми е, нешто да не ме боли. Здосадено ми е од самата себе си со сите овие главоболки, забоболки, херпеси, итн. Човек да не може асално да ужива...
Не си единствена... во најмала рака со кафетин сум секој ден,од променава на време ретко кој не го боли глава.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Да ти ебaм скапаната држава и скапаните закони, отидов у полиција за да дознаам дека скутерите се регистрираат секоја година почнувајќи од 21.03.2014.
Немаше ни во весник ни на вести, никаде.
Да ти ебaм државата да ти ебaм.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Апелирам до членовите кои немаат ставено аватар тоа да го сторат, оној знакот со крст наопаку шо е кај членовите шо немаат аватар делува како некролог посветен на незнајниот сатанист, а оној за женски како сообраќаен знак. Оние пак со квази mug shot се како слики од полициско досие од John или Jane Doe :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon