Сакам да кажам/Сакам да прашам

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ако не си го пребришал хард-дискот пробај инсталирај recuva и можеби ќе ги вратиш.
Пролетна чистка е праена.... Да беше онака, сигурно и од контејнерот ќе ги ископав, пошо ретко кога го празнам.
@Luckky, помислив и на ова, само кој сеа ќе пишува во името на некои чувства кои се веќе изумрени? Од друга страна тоа не значи дека ќе нема понови... who knows. :pusi

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@Saladin
recuva ќе ти ги врати фајловите сем ако не си го пребришал хард-дискот. Кога windows (претпоставувам тоа користиш) бриши фајлови, дури и кога форматираш, не се пребришува хард-дискот туку само ги маркира зафатените „места“ како слободни. Ако си бришел од линукс, јок враќање затоа што веднаш го пребришува со нули тоа место кај што се наоѓал фајлот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Си го направив најголемиот грев што може да го сторам на себе...
По грешка, при трасфер ги избришав од хардот сите пишани дела што ги имам створено во овие 10 години.
God has a good sense of humor, hasn't he?
Пробај собери си ги ако ги имаш ставано на социјални мрежи или праќано по пријатели,барем така можеш да сочуваш дел.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Епа здраво.
Се извлеков...некако... и не добив неоправдан иако побегнав...се извинувам, порано си отидов од пролетното чистење во училиштето.
Туку, нема врска.

Не ми се верува дека било можно на „здраво“ некој да ти враќа “бегај“. Многу ми е чудно.
Зошто вакво непријателство?
Па после истата таа личност цмиздри бидејќи никој не ја прифаќал во училиште.
Кој на кого не прифаќа сега?

Некако во последно време повеќе играм баскет. Можеби затоа што се стопли времето или пак едноставно ме мотивираше поразот 24-61... иако јас не бев виновна(бидејќи наште кутри играчи не знаат да додадат топка. Ако треба ќе дозволат да им ја земат но никако нема да ја додадат).
Ќе го менувам и клубот(не дека ве интересира).

Знам, досадни работи пишувам но ќе ми се прости бидејќи долго време не сум била овде(случај „лаптоп“).

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Устата(читај:душата) ми мириса(читај:смрди) на палачинка.
Не дека не е убава палачинката, но последното нешто што ми се јаде сегља е палачинка.
Ќе одам да си ги измијам забите со Доместос.|-(:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
khmer-rouge-soldiers-3.jpg

Брзо и безболно решение за проблемите кои ја мачат рајата во Хунзистан. Аграрна реформа со помош на увоз на високо-стручни и искусни професионалци кои своите бесценети искуства од Камбоџа ќе ги применат тука.