Сакам да кажам/Сакам да прашам

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Шо убо е ко ќе ти остане уште дипломска.
dancegirl2.gif

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Шо убаво си прилегнуваш при крај на викендот на попладневна дремка, пушташ Jeff Buckley mix на Јутјуб и се будиш после некое време осознавајќи дека компјутерот се пребацил на Рахмањинов. Youtube knows me very well :)))

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
И кога ќе видам после дека зрели дечки ( во години, а не и во ум ) дека се понашат ко 13 годишњаци .. си викам фак дет шит.
Ајт ..

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Не знам каде еднаш гледав техника на еден, учи на пример 2 недели за испит, а последниот ден ништо не пипа туку одмара и воопшто не мисли на испитот. И секако, добро се наспива претходната вечер. И тоа му успевало секогаш со позитивни резултати. За разлика од него, јас си одмарам и воопшто не мислам на испитот 2 недели претходно, а последниот ден учам ко ментална. :giggle Во моето искуство знаеш кога најмногу имам научено за испитите? Во оние 15 минути кога чекаме да дојде професорот. Не знам зошто ама тогаш најмногу ми фаќа мозокот. :zelen

Па и јас во принцип не можам да учам последниот ден. Поубаво ќе фатам порано отколку 5 за 12 како сите останати да бдеам над книга :D
Гледам ти енивеј си стигнала до крајот : ) Уште дипломска па ќе правиме виртуелна забава тука :D :D

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Си го направив најголемиот грев што може да го сторам на себе...
По грешка, при трасфер ги избришав од хардот сите пишани дела што ги имам створено во овие 10 години.
God has a good sense of humor, hasn't he?

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
По грешка, при трасфер ги избришав од хардот сите пишани дела што ги имам створено во овие 10 години.
Тоа е знак дека ќе направиш со сигурност подобри. Барем за тебе сум сигурна. Не е тапкање по рамо, само мое мислење. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ако не си го пребришал хард-дискот пробај инсталирај recuva и можеби ќе ги вратиш.