Не знам каде еднаш гледав техника на еден, учи на пример 2 недели за испит, а последниот ден ништо не пипа туку одмара и воопшто не мисли на испитот. И секако, добро се наспива претходната вечер. И тоа му успевало секогаш со позитивни резултати. За разлика од него, јас си одмарам и воопшто не мислам на испитот 2 недели претходно, а последниот ден учам ко ментална. Во моето искуство знаеш кога најмногу имам научено за испитите? Во оние 15 минути кога чекаме да дојде професорот. Не знам зошто ама тогаш најмногу ми фаќа мозокот.
Тоа е знак дека ќе направиш со сигурност подобри. Барем за тебе сум сигурна. Не е тапкање по рамо, само мое мислење.Си го направив најголемиот грев што може да го сторам на себе...
По грешка, при трасфер ги избришав од хардот сите пишани дела што ги имам створено во овие 10 години.
God has a good sense of humor, hasn't he?
Ако не си го пребришал хард-дискот пробај инсталирај recuva и можеби ќе ги вратиш.Си го направив најголемиот грев што може да го сторам на себе...
По грешка, при трасфер ги избришав од хардот сите пишани дела што ги имам створено во овие 10 години.
God has a good sense of humor, hasn't he?