Едвај го дочекав викендов, најмногу за да се одморам нели, меѓутоа комшиката е бич невиден. Добро бре! Збори, оговарај, прави што ќе правиш само не ми урлај! Кој нормален во 08:00 оди по комшии и се жали како тоа она треба да чисти?!!! Ах брееее...
Добро ти така си ме сфатил, јас ти кажувам дека врска нема што си заклучил, ти објаснив погоре за тоа.@Хоуп*
Не плаши се да го спомнеш мојот ник де. Поарно спомни ме и ќе ти одговорам, наместо вака да пишиш некаде со скриена надеж дека можеби ете некако ќе го скокнам тој пост и нема да го видам.
Делата бе Надежда, делата кажуваат друго нешто. Очајно е затоа што излегуваш и мафташ со она што си го направила и сакаш потскриено да нагласиш дека нешто си сработила, некој да го примети тоа. Бараш награда за нешто што си сработила, бараш некој да ти го признае трудот. Ете затоа е очајно и затоа јас гледам дека ти сакаш да ти дадат функција супермодератор, само што немаш муда да влепиш директно што сакаш па сакаш некој да препознае демек дека ти се трудиш и да ти го вреднува трудот. (иако јас сеуште не гледам што толку многу си се потрудила повеќе од другите модератори кои не бараат такво нешто)
Еве ти пост без трунка сарказам. Бараше - си доби.
Едит: Барем еднаш застани и кажи „Добро, не ми се свиѓаш како форумски лик и крај.“ Не мора вака да кажуваш дека си реагирала во афект за тоа што го напиша и да звучи како „Абе... знаеш... извини за тоа, говореше нервозата во мене...“ Нема ништо да промени тоа. Она што си го пишала може да се промени (дури и ти многу добро знаеш), но она што сум го запамтил не можеш толку лесно да го смениш.
Aj сега препрочитај се убаво овде, отвори една страна поназад и препрочитај се таму и препрочитај се во впечатоци. Ако не најдеш контрадикција, потруди се пак.Добро ти така си ме сфатил, јас ти кажувам дека врска нема што си заклучил, ти објаснив погоре за тоа.
Некогаш ме вадиш од такт, реагирам во моментот, се нервирам некое време и брзо заборавам. И пак од ново. Ни ми се свиѓаш ни нешто посебно ме восхитуваш. Прв пат гледам некој толку да се запне за нешто ко ти за тоа дека сум барала некоја наводна пофалба. Можам да кажам дека повеќе си ми досаден од што не ми се свиѓаш. Тоа па тоа цело време. Ете ми даде десетина медали, доволно ми е, задоволени ми се потребите.
И нема никаде извини, јас се тоа што го кажав за тебе во впечатоците вистина го мислам, само сакав да кажам дека е заклучено од твојата форумска активност, кажано за форумски лик. Нит ти чепкам живот ни ме занима нешто повеќе од тука за тебе.