Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Штотуку видов фотки од 12-годишна со шминка и мини сукња. Најлошо од тоа е што мој школски од основно и коментирал со: срцка си <3.
Мислам дека треба да одам да повратам.
ВНИМАНИЕ!!!
На форумот ЦрноБело е забележан вид во исчезнување. Видот се вика „Известувања“. Ако забележите и вие, не отворајте затоа што овој вид е многу опасен за вашиот компјутер.
Денес се е против мене. Си велам, ајде да се потстрижам, да не бидам бушав, со сите антени на мене, одам, насекаде затворено.
Одам да вадам плата, банкоматите празни. А јас баксуз, пластифицираната картичка за вадење пари од шалтер не можам да си ја најдам. Ајде ќе си полежи платата уште некој ден
Јас не знам како може да се даде дијагноза за некоја ископина за што точно се работи, дали е гробница, не па некој сакрален објект, ПОСЕБНО ако истата не е ни почнато да се ископува.Да не зборам за периодизацијата што е „дијагностицирана“ до танчина.