Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Во земјата на чудата, во ерата на пастирот - човек се чуствува нелагодно дури и при гледање фудбал на македонска говновизија, прв канал. Разбирам дека на лица со посебни потреби треба да им се помогне, но дали и по цена да се ставаат како коментатори, не сум сигурен. Таква комбинација на глупавост, незнаење, немање дикција и спортски речник не бев свесен дека постои. И тоа не еден коментатор, туку ставиле двајца, можеби за секој случај ако едниот настрада под тежината на сопствената тупост.
Останува стримот со арапски, руски или свахили коментатор како далеку подобра опција. What was one thinking (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Altaïr

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Во земјата на чудата, во ерата на пастирот - човек се чуствува нелагодно дури и при гледање фудбал на македонска говновизија, прв канал. Разбирам дека на лица со посебни потреби треба да им се помогне, но дали и по цена да се ставаат како коментатори, не сум сигурен. Таква комбинација на глупавост, незнаење, немање дикција и спортски речник не бев свесен дека постои. И тоа не еден коментатор, туку ставиле двајца, можеби за секој случај ако едниот настрада под тежината на сопствената тупост.
Останува стримот со арапски, руски или свахили коментатор како далеку подобра опција. What was one thinking (think)

Да беа само спортските коментатори како дебилни ќе цветаме другар.
Ми се чини дека секаде, се е (што би рекла една другарка) ќељаво.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Цареви сме си со проективе. Лесни, се римуваат...од мерак да си дел од нив.
Пример: Мерие за рака, 500 евра без мака
Го прашуваат на вести (веќе не) ергенот сношти, што, како бракот - А, па, они прво клозет гледаат, тоа им е најбитно...
За малце. :D

Сета среќа постојат архиви по интернет, да ме потсетат каква да не бидам во иднина ако не сакам со едно откриено око да се препрочитувам.
И решив сите приглупи т.н. статии да ги пријавувам ко спам, бар да не може да ги линкуваат по Фацакнига, ако не друго.
Од пред два милениума - „Јоце Панов го покажа змиското тело“...:frantic
А фотографот, кој случајно му е пријател и случајно се нашол во хотелот, сосема случајно го фатил наш Јоце низ дивата авантура. Хаштаг ќ'умрам, Стив Ирвин центрифуга се прави од писанијава. Ж'г ж'г ж'г...

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
СДК многу мразам кога некои тетки стрини на кои од култура ќе им речеш добар ден (зашто ти се комшивки, колешки на мајка ти и слично) и ќе се дрзнат без малку срам да те прашаат нешто и да го забодат носот кај што не им е место и едноставно не ти преостанува ништо друго туку да бидеш безобразен да им се насмевнеш и да си заминеш...
Кои сте вие да ме прашувате за нешто такво?
Ах, малограѓанштина....

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Леј слн'це
Шетајте, шетајте а лот. Дишите чист ваздух, дог га има...

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Шо ме снемуе мене тука бе ? Нешто не сум по пишење .. ма нема веза.

Него шо ми беше муабетот .. ах да. Абе ми скисна од овие пензионериве бе .. мислам глава ме боли од нив .. секогаш и секаде се мајке му.
Одам пред некој ден да си извадам пари од Western Union (сестрата ми пуштила .. да ме освежи малце мале мале цело лето мале, може и пролет) и чекам на ред .. и влегува едно од сирачињата (читај пензионер) и од врата се дере: ИМА ЛИ ПЕНЗИЈАААААААААААА.
Друг па доаѓа .. фрла книшката и личната карта на шалтер, и оваа шо е благајник му вика „Повелете господине, што ви треба“ и типот онака ко да го фатиле за муда, наеднаш „Шо може да ми треба, за пари идам за шо друго се доаѓа у банка“. Си викам .. ма ништо не си викам бе. Идиотизам на ниво.
Па на сета таа и утре треба 10 станици да ги трпам (facepalm)
Ајт пријатно сеа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Колку девици е потребно да се престорат во курви за да се уништи една дамнешна клетва жената да раѓа со крв и болка? :gjavol

П.С. Добро е, нема цензури нешто на форумов! Ќе исчезнат зборови и зборови со секојдневните цензури! Глупости...

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК од тие вектроски простори мислам дека мозокот ќе ми експлодира,мемуморја задачите.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Сакам да прашам некој да не знае окои се подесувањата за ммс порака на андрот на бројче на оне?