Неправда, па тоа е неправда. Имаш ти, немам јас...Тиранија насекаде. Пишуваш критика дека не ти се свиѓа скинот во темата критики за администрација и добиваш опомена, а оние што рекоа дека им се допаѓа добија поени кај админот?
Така ли беше?
Неправда, па тоа е неправда. Имаш ти, немам јас...Тиранија насекаде. Пишуваш критика дека не ти се свиѓа скинот во темата критики за администрација и добиваш опомена, а оние што рекоа дека им се допаѓа добија поени кај админот?
Неправда, па тоа е неправда. Имаш ти, немам јас...
Така ли беше?
Имаш посебна тема за тоа.Тиранија насекаде. Пишуваш критика дека не ти се свиѓа скинот во темата критики за администрација и добиваш опомена, а оние што рекоа дека им се допаѓа добија поени кај админот?
Lad, очекувам бољи аргумент да дадеш од споредба на книга со ова.А шо е финтата со новиот скин?
Сериозно? Црни букви на бела позадина ваделе очи? Имаш видено книга, весник, магазин, било што каде се печатат бели букви на црна позадина?
Лицата на кои им се допаѓа скинот и на кои белата позадина ги замарала би ги запрашал дали при читање книга ги замара белината и како спремаат испити со оглед на белоста на хартијата...
Предлог да се смени името на форумот во Црно.ком.
П.с. Нијансава баш и не е црна, повеќе е слична на оној темен мермер кој се среќава на надгробни споменици...
Немам ништо против да има втора ваква темна-тмурна-очоболна верзија па ко воли нек изволи НО барем јас мислам дека освен ако не живееме сами додека има некој друг буден дома (да речеме до 23.00-00.00) имаме “сите“ запалено светло дома. Да не зборувам за пола од денот што е светло. Сигурно 99.99% не пуштаме ролетни на ручек време за да ни биде црни темница во соба денски... Едноставно “фактот“ “за оние кои сурфаат во темница“ не држи вода според мене.Lad, очекувам бољи аргумент да дадеш од споредба на книга со ова.
Книгата каде каде има послаб одсјај од бел екран, посебно во темна просторија. Пошто тука највеќе се начекува 2ра и 3та смена (у ситни часови) темниов е подобар за оние кои дрочат пред монитор со изгаснати света.
Но мислам дека може да се поработи и двата скина да ги има. Белиот не мора веднаш да се стави во функција, но како опција не би било лошо да го има. И волкот Сит, и овците џедаи.
На крај краева може да се постави тема со анкета.