Сакам да кажам/Сакам да прашам

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Тиранија насекаде. Пишуваш критика дека не ти се свиѓа скинот во темата критики за администрација и добиваш опомена, а оние што рекоа дека им се допаѓа добија поени кај админот? :cenzura
Неправда, па тоа е неправда. Имаш ти, немам јас...
Така ли беше?

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Да излезе нешто квалитетно во светот од некоја личност и истата се констатира дека поткнува од Македонија, неговите предци пред 100 години живееле овде, е тогаш сите „Урааааааа, Наш е!„ А доколку некој се труди да направи нешто во нашава земја на скромни услови тој нечини, уфилман е. Ах децо, децо...

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Тиранија насекаде. Пишуваш критика дека не ти се свиѓа скинот во темата критики за администрација и добиваш опомена, а оние што рекоа дека им се допаѓа добија поени кај админот? :cenzura
Имаш посебна тема за тоа.

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Како можеш два пара рогови во иста вреќа да носиш?
Обајцата ги сакам(таа и тој).Чувствителни до безсвест, искрени до небо. Поезија како море, да не можеш да го препливаш.
Сакам само да се среќни...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
А шо е финтата со новиот скин?

Сериозно? Црни букви на бела позадина ваделе очи? Имаш видено книга, весник, магазин, било што каде се печатат бели букви на црна позадина?
Лицата на кои им се допаѓа скинот и на кои белата позадина ги замарала би ги запрашал дали при читање книга ги замара белината и како спремаат испити со оглед на белоста на хартијата...
Предлог да се смени името на форумот во Црно.ком.

П.с. Нијансава баш и не е црна, повеќе е слична на оној темен мермер кој се среќава на надгробни споменици...

images
Lad, очекувам бољи аргумент да дадеш од споредба на книга со ова.
Книгата каде каде има послаб одсјај од бел екран, посебно во темна просторија. Пошто тука највеќе се начекува 2ра и 3та смена (у ситни часови) темниов е подобар за оние кои дрочат пред монитор со изгаснати света.
Но мислам дека може да се поработи и двата скина да ги има. Белиот не мора веднаш да се стави во функција, но како опција не би било лошо да го има. И волкот Сит, и овците џедаи.
На крај краева може да се постави тема со анкета.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty and ipopovski

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Lad, очекувам бољи аргумент да дадеш од споредба на книга со ова.
Книгата каде каде има послаб одсјај од бел екран, посебно во темна просторија. Пошто тука највеќе се начекува 2ра и 3та смена (у ситни часови) темниов е подобар за оние кои дрочат пред монитор со изгаснати света.
Но мислам дека може да се поработи и двата скина да ги има. Белиот не мора веднаш да се стави во функција, но како опција не би било лошо да го има. И волкот Сит, и овците џедаи.
На крај краева може да се постави тема со анкета.
Немам ништо против да има втора ваква темна-тмурна-очоболна верзија па ко воли нек изволи НО барем јас мислам дека освен ако не живееме сами додека има некој друг буден дома (да речеме до 23.00-00.00) имаме “сите“ запалено светло дома. Да не зборувам за пола од денот што е светло. Сигурно 99.99% не пуштаме ролетни на ручек време за да ни биде црни темница во соба денски... Едноставно “фактот“ “за оние кои сурфаат во темница“ не држи вода според мене.