Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
-Може лајк?
-Може да, стави кај сакаш.

Уште не можам да го сфатам тоа со лајковите на фб.
-Денес е сабота. Ако се согласуваш со мене стисни лајк.
-Плисссс лајк срце си... <333333
-Лајк и ќе ти ставам срце на ѕид.
- Лајк и ќе ти направам слика со Бурхан и Надиде.

И што еве на пример која е разликата што јас имам 3 лајка спрема нејзините 333? Тоа нејзе ја прави поголем човек, нешто над мене? Така се осеќа? Којзнае кое задоволство, кој силен оргазам го доживуваат со секој еден стиснат лајк па да стигнат и до ситуации да молат за него.
Ги носат на ескурзија, им плаќаат по лајк?
И најчудното е што не се сите тие малолетници :)

Или па ова...
Ратка објави албум со 126 слики од ВЦ. (facepalm)
На Ратка и се допаѓа ова. (facepalm) х10

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Сељаци што организираат борби со кучиња се најтешките дебили што постојат на планетава.
Ќе го сфатам и со илјадарки на чело да се слика, ќе го сфатам и да тутка стотки по шунд певаљки или да носи ланец потежок од него, ама брате мили, едно животинче да го дресираш да биде агресивно и да касапи друго животинче, за потоа да се фалиш како е раскрварено, треба дебела даска да ти фали.
Одвратни бе. Шушумиго глупава, кој ти е крив што ко комарец у муда си развиен, па силата ја манифестираш преку кучето?
Многу обожаваме да растргаме нозе ептен подалеку од чергичето што ни налага. А тоа делува очајно и смешно.

И финта за џабе одење е кога за викенд се летнуваш да земеш оценка, само за на врата да видиш дека професорот морал да замине на пат. Нема проблем, шефе, веројатно си немал време да не известиш навремено пошто те киднапирале вонземјанци, а и онака преку улица ми е, не дека пари и време истрошив. (nod)
И де бе, која е таа напатена душа што во последно време се испишмани со допаѓањава? (јбг, пеколот ме чека што си ја знам својата бројка..„Леле, колку се замарате со форум...“) Ептен сте го сфатиле ова ко натпревар меѓу народите, греота е човек да си замисли како некој потресно бара и „откликува“...„Е, сега ѝ покажав. Она мене.“:D Ако треба дупли профил ќе направам и ќе ви се изнакликам на секое зборче, само немој да тажите и да доживувате нервни сломови.
Ај со здравје. (wave)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
сдк детето арно ли е :rolleyes:(hug)(hug)

Јес афкорс...гледав еден клип каде шо го частат на еден пијачка, и вечер ќе излегувам па цел ден се прашувам: ако некој посака да ме почасти, шо би порачал?:eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Јес афкорс...гледав еден клип каде шо го частат на еден пијачка, и вечер ќе излегувам па цел ден се прашувам: ако некој посака да ме почасти, шо би порачал?:eek

сдк само пиво не :rofl
иначе арен ли си :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Пошо сите мои бивши се омажија, две веќе имаат деца, па испраќам апел до Симона: Ајде мори, ако си плавуша, можеш!

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and Gemini

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Пошо сите мои бивши се омажија, две веќе имаат деца, па испраќам апел до Симона: Ајде мори, ако си плавуша, можеш!
Не само според овој пост туку и претходни слични ме потсети дека ми личиш на главниот актер во филмов ..Изгледа некоја магија ти имаат тебе направено:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ако сакате препорака за добар филм, одете во темата -Филмови што не би ги препорачале!
Од толку делови на американска пита, заљубените вампири и пепелашката Селена, баш на The Sixth Sense, Black Swan, Frozen, Fight Club, The Prestige, The Wolf of Wall Street и American Beauty паднал изборот за најлоши филмови.
Зооооштооо? :nah