Оваа тазе породенава ме проколна, да не бидам среќен после неаНе само според овој пост туку и претходни слични ме потсети дека ми личиш на главниот актер во филмов ..Изгледа некоја магија ти имаат тебе направено![]()
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Оваа тазе породенава ме проколна, да не бидам среќен после неаНе само според овој пост туку и претходни слични ме потсети дека ми личиш на главниот актер во филмов ..Изгледа некоја магија ти имаат тебе направено![]()
-Може лајк?
-Може да, стави кај сакаш.
Уште не можам да го сфатам тоа со лајковите на фб.
-Денес е сабота. Ако се согласуваш со мене стисни лајк.
-Плисссс лајк срце си... <333333
-Лајк и ќе ти ставам срце на ѕид.
- Лајк и ќе ти направам слика со Бурхан и Надиде.
И што еве на пример која е разликата што јас имам 3 лајка спрема нејзините 333? Тоа нејзе ја прави поголем човек, нешто над мене? Така се осеќа? Којзнае кое задоволство, кој силен оргазам го доживуваат со секој еден стиснат лајк па да стигнат и до ситуации да молат за него.
Ги носат на ескурзија, им плаќаат по лајк?
И најчудното е што не се сите тие малолетници
Или па ова...
Ратка објави албум со 126 слики од ВЦ.
На Ратка и се допаѓа ова.х10
Убаво напишано.
Ама уште не ми е јасно која е таа потреба да имаш лајкови на нешто, која е нивната улога во градењето на самодовербата и што лајкот менува во сликата што ја гледаш во огледало...
Зошто за да молиш за нешто, треба да имаш очајна потреба од него. Гладниот моли за леб, жедниот за вода, за што е гладен оној што моли за лајк?
требало да ставиш ливче со твоето име/ник за да знам дека ти си ја сликала. Вака кој ми гарантира дека не си ја нашла на некој блог или слично?poveli![]()
Требаше јас да се сликам со локумоттребало да ставиш ливче со твоето име/ник за да знам дека ти си ја сликала. Вака кој ми гарантира дека не си ја нашла на некој блог или слично?
: D