Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Кога ќе ми текне во средно колку се потресував за викенд, да бев сега во тоа време срце седум пати ќе ме трефнеше по повод петок.
Па цела недела мисли му ја кај ќе идеш, со кој ќе идеш, кој ќе следиш, поради кого ќе излезеш...
Сега кога секој ден ми е петок, се изгуби магијата, дури и почнав да не го сакам, баш поради работите за кои тогаш го обожавав.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Кога ќе ми текне во средно колку се потресував за викенд, да бев сега во тоа време срце седум пати ќе ме трефнеше по повод петок.
Па цела недела мисли му ја кај ќе идеш, со кој ќе идеш, кој ќе следиш, поради кого ќе излезеш...
Сега кога секој ден ми е петок, се изгуби магијата, дури и почнав да не го сакам, баш поради работите за кои тогаш го обожавав.

СДК исто, :nah
Која возбуда и адреналин беше тогаш, трчање кај другарките дај оваа блуза, земи ја оваа сукња, па дома дајте пари. А сега и работиме и пари и се ама се изгуби магијата што викаш ти, жално.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Ск сфаки дн има исто значење, ако си дома, исто е да си дома и у фторник и у петак. Ако си сс друштфо, исто е дали е недеља или среда. Порано да, одвај чекасмо петак, јоште па фтору смену еееееееј фрљамо ташње и праац куде некога, праимо нацрт план како изглеа ноќна атмосфера,мени за јело и алкохол,бифор парти а и најјак дел афтер парти : )

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio and Хоуп*

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Ко че помислам со кои педери сум учел средно. Абе не можеме да се собериме да направиме припреми за 5 години матура. Подобро да се запишев медицинско.

zo[to сте ми ја избришале темата што имаше лошо? уа
Почнуваше со мала буква.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
padded.gif

Понекогаш немам креативност ниту за најбаналните работи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

tinka

Нов член
27 јануари 2014
11
16
3
32
сакам да кажамм дека сум многу разочарана и уште еднаш она познатото кај што има сила нема ПРАВДИНААА :banghead