Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
СДК стана досадно со СДК/СДП темиве, оваа е трета од тој вид, имаме кој последен ќе коментира која е слична (да не речам иста де) со Чет муабети/ти реков-ми рече. Поарно СДК/СДП да бидат посебни мајке му .. ова е превише веќе ..
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
25
Куманово
СДК: Џабе отварасте нову тему и туј ке се зборив бош муабети, онај ни беше добра.

СДК2: Оној бело срање надвор пада ли, пада. :banghead