Сакам да кажам/Сакам да прашам

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Back to work ...again.
Долго очекуваните слободни денови завршија,за жал.
Убаво беше што барем неколку дена уживав надвор од цивилизацијата,се релаксирав максимално и си ги наполнив батериите,не целосно ама добро е.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
СДК: Ако има некој кој се разбира у прскање на дрвца и на лојзе нека ми пише поруку да га прашам нешто.
СДП: Може ли да ми каже модератор што ми га е избришаја мислење кое е, т.е. у коју тему е ?

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Не дека го гледав МНОГУ шоуто Велики Брат НЕКОГАШ ОД ДОСАДА ама....

230683358.jpg

Близнацивееееееееееее <3333 :igra(inlove):*

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК дека иако денов имаше лош почеток, конечно ми се разубави. По цел месец чекање, конечно добив одговор од универзитетот на кој сакам да одам! И да, веднаш штом ќе завршам со школувањето овде, можам да одлетам и да почнам да учам таму, или пак уште од септември да почнам да учам од тука! Пресреќна сум! По се изгледа дека моите соништа конечно ќе го најдат своето место во реалноста! :zelen

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Најмалку од се ми требаше таа повреда.
После лекувањето со МАО инхибитори, мислев дека мојот живот ќе продолжи нормално.Сепак не.
Повторно не можам да возам кола.Не можам да се качувам по скали.Не можам да си ги вршам моите секојдневни работни обврски.
Почеток на крајот, или крај на почетокот.

Знам дека вака или така го јадам б а ј а т.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Најмалку од се ми требаше таа повреда.
После лекувањето со МАО инхибитори, мислев дека мојот живот ќе продолжи нормално.Сепак не.
Повторно не можам да возам кола.Не можам да се качувам по скали.Не можам да си ги вршам моите секојдневни работни обврски.
Почеток на крајот, или крај на почетокот.

Знам дека вака или така го јадам б а ј а т.
сдк донт вори и по (rain) доаѓа (sun) (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: Шмекси and alba

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Сдк:Мило ми е што победи Жарко,на Големиот Брат :igra(party) ,иначе слушнав дека обичниот Голем Брат почнува во септември...(wasntme)

Aууу колку бев срекна:D:igraВчера морав да гледам финалето...Да победеше Топ ке беше НЕЗАСЛУЖЕНО...
Вака кој и да тепаше од близнаците немаше да ми е мака.

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Ме напна уште од преска, ќе си напраам Copy/Paste одстатусот на ФБ.
Се докажува дека во државава треба да си сакат, сирак, домец, екс наркоман, да ти фали око, бубрег, нога, да си со лесна психичка болест за да можеш да се вработиш. Вака здрави, нормални луѓе ќе работат едвај за 100 евра со тешка гњаважа, и притоа ќе ти бараат услови, доквалификации, усовршувања, па некад ќе ти речат дека си многу кфалификуван, или па дека многу бараш висока плата.