Па ти спаѓаш во една од категорииве, зашто се буниш?Ме напна уште од преска, ќе си напраам Copy/Paste одстатусот на ФБ.
Се докажува дека во државава треба да си сакат, сирак, домец, екс наркоман, да ти фали око, бубрег, нога, да си со лесна психичка болест за да можеш да се вработиш. Вака здрави, нормални луѓе ќе работат едвај за 100 евра со тешка гњаважа, и притоа ќе ти бараат услови, доквалификации, усовршувања, па некад ќе ти речат дека си многу кфалификуван, или па дека многу бараш висока плата.
СДК Бобо е лош лик.
Не си налетал на менеАуу........... се регистрирав на форумон кајгана, чисто да видам што е како е, стварно ми се згади, толку прост народ!
Ако така секој нов отвора теми Сеир имаше?Па форумон ти бил набилдан со полно теми, едноставно отворив и пишав Здраво на сите.
Jaс прво мислев дека Топ ќе победи,и викав ако победи Топ наместено е 100%...а се радував кога победи Жарко,што да ти кажам врескав на цел глас,никој повеќе не се израдува колку јас затоа што победи Жарко..Aууу колку бев срекнаВчера морав да гледам финалето...Да победеше Топ ке беше НЕЗАСЛУЖЕНО...
Вака кој и да тепаше од близнаците немаше да ми е мака.