Сакам да кажам/Сакам да прашам

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Луѓето мислат дека ако се на форум се во некој сојуз на научници и генијалци. Па никако не смееш да се нашалиш..
Ќе пишеш нешто на шала и се бара во реченицата логика, смисла, поука, дефиниција.
Има животот и забавна страна, не смета ако еднаш и се нашалиме...

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Jaoooooooooo како ме смеела другарка една денес...:rofl
Ја обожавам...
Единствена е:*
едвај чекам да ја видам во Среда :zelen

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК додека сите си шеткаа по јајца јас си учев, па се надевам дека не е џабе ... ае да поспијам 3-4 саати и пак да станам да учам кај 5 :)

• Ми се допаѓа
Реакции: goodgod and Lena

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Just to this, and I am gone.

Некој погоре ме праша тука дали сум, тука сум.
Во кратко, ме немаше поради одморов надвор од матичниот град кој поради долгото патешествие ми долева додатен замор во ситниве часови. Го заокружив централниот и западниот дел на Македонија со еден таканаречен објект од неправилна форма, некаде испрекинат со урнати мостови, некаде здебелен со додаден адреналин во крвотокот поради високи брзнини. Воедно ова патешествие е едно да не речам приватно позитивно искуство. Во дадениве ситни часови покрај заморот имам и тенка нишка на инспирација или повеќе наречи ја постпатувачки отштрафен вентил. Веќе не можам да мислам на ништо што би инволвирало чувства и тага по нешто што било во минатото и сега предизвикува naught but pain. Прогресив рока во моментот нешто налик на позитивистички мисли во егзистенционалистичка средина. Ги џвакам последните трошки на тоа горчливите спомени, притоа знаејќи дека ваквото чувство е само момент и дека некогаш подоцна би пишал некој патетичен пост полн со песимизам. Ако тоа сака публиката да чуе, that is.

So says Saladin...

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДК поминав цел ден откривање на нови работи... во врска со се... И сега се ми е чудно :|