Сакам да кажам/Сакам да прашам

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
ЦИЦА ФЕСТ-цицка фест:rofl
Доколку ова ви изгледа како еден глупоинтересен збор, тогаш линков ке ве пресечи http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=6207, во Хрватска се одржува Цицка фест, исто така годинава Хрватите ги избираа градите на годината!

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Баш тава го напишах струмички и одма не се разберааме, не е фер.
И не ми се смеј, така си говораме нии. :))))))))

Ааа да, и другаро фати спортска, а и башка Јуве игра саа, ако тепаме и титула и се, ке има славенје.
Убав викенд! :)

СДК не ми смета мене се навикнав и ве разбирам и смешни сте ми .. хахахахха далдисах :)))
Честитки за јуве :* :* :*

• Ми се допаѓа
Реакции: goodgod

Just Perfect

Активен Член
3 април 2013
137
120
43
ЦИЦА ФЕСТ-цицка фест:rofl
Доколку ова ви изгледа како еден глупоинтересен збор, тогаш линков ке ве пресечи http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=6207, во Хрватска се одржува Цицка фест, исто така годинава Хрватите ги избираа градите на годината!
Па што не се ангажирате околу тоа и кај нас да има еден ваков избор,кога веќе сте заинтересирани :rofl

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Па што не се ангажирате околу тоа и кај нас да има еден ваков избор,кога веќе сте заинтересирани :rofl
Не не, да не копираме ние од други, ко што гледам многу девојчина обожаваат да се сликаат со муцката напрчена-(ко газ од кокошка), па би препорачал кан јас да се одржи МУЦКА ФЕСТ.!:*

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Се чувствувам како препородена луге мои најмили...
Исто како ништо да не ми се случило...:igra
Едноставно...како да се изразам?
Исполнето...Исполнето се чувствувам.

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Се чувствувам како препородена луге мои најмили...
Исто како ништо да не ми се случило...:igra
Едноставно...како да се изразам?
Исполнето...Исполнето се чувствувам.
Е што ти се случи денеска, што така се чусвуваш?! дане си фати дечко нов аа :zelen

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Е што ти се случи денеска, што така се чусвуваш?! дане си фати дечко нов аа :zelen

:rofl
Каков црн дечко...Не ми треба :D
Онака сфатив дека не треба да се замарам со непотребни работи...:)
Дека животот ке ми биде подобар ако јас самата си го направам...
И дека имам луѓе покрај мене кои ми значат и им значам.
Прекрасни се...
И така...(hug)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
СДК
Оние побогатите (финасиски) мажи и нивната понежна половина девојка/жена ако е со него само заради парите, треба да биде спремен дека еден ден ќе го напушти со друг, зошто сепак се врти еднаш си горе еднаш доле ;)