Сакам да кажам/Сакам да прашам

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
ЦИЦА ФЕСТ-цицка фест:rofl
Доколку ова ви изгледа како еден глупоинтересен збор, тогаш линков ке ве пресечи http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=6207, во Хрватска се одржува Цицка фест, исто така годинава Хрватите ги избираа градите на годината!

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Баш тава го напишах струмички и одма не се разберааме, не е фер.
И не ми се смеј, така си говораме нии. :))))))))

Ааа да, и другаро фати спортска, а и башка Јуве игра саа, ако тепаме и титула и се, ке има славенје.
Убав викенд! :)

СДК не ми смета мене се навикнав и ве разбирам и смешни сте ми .. хахахахха далдисах :)))
Честитки за јуве :* :* :*

• Ми се допаѓа
Реакции: goodgod

Just Perfect

Активен Член
3 април 2013
137
120
43
ЦИЦА ФЕСТ-цицка фест:rofl
Доколку ова ви изгледа како еден глупоинтересен збор, тогаш линков ке ве пресечи http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=6207, во Хрватска се одржува Цицка фест, исто така годинава Хрватите ги избираа градите на годината!
Па што не се ангажирате околу тоа и кај нас да има еден ваков избор,кога веќе сте заинтересирани :rofl

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Па што не се ангажирате околу тоа и кај нас да има еден ваков избор,кога веќе сте заинтересирани :rofl
Не не, да не копираме ние од други, ко што гледам многу девојчина обожаваат да се сликаат со муцката напрчена-(ко газ од кокошка), па би препорачал кан јас да се одржи МУЦКА ФЕСТ.!:*

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Се чувствувам како препородена луге мои најмили...
Исто како ништо да не ми се случило...:igra
Едноставно...како да се изразам?
Исполнето...Исполнето се чувствувам.
Е што ти се случи денеска, што така се чусвуваш?! дане си фати дечко нов аа :zelen

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Е што ти се случи денеска, што така се чусвуваш?! дане си фати дечко нов аа :zelen

:rofl
Каков црн дечко...Не ми треба :D
Онака сфатив дека не треба да се замарам со непотребни работи...:)
Дека животот ке ми биде подобар ако јас самата си го направам...
И дека имам луѓе покрај мене кои ми значат и им значам.
Прекрасни се...
И така...(hug)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
СДК
Оние побогатите (финасиски) мажи и нивната понежна половина девојка/жена ако е со него само заради парите, треба да биде спремен дека еден ден ќе го напушти со друг, зошто сепак се врти еднаш си горе еднаш доле ;)