Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Сакам да кажам пријави лош коментар за подобар форум-проект на модераторството на црно бело:p

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
Не знам зошто!
Кога сум пијан како во мометов, нај многу уживам во МАКЕДОНСКАТА НАРОДНА-ПАТРИОТСКА МУЗИКА, има некој сличен на мене :?!??!?!?!?!?!

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК побаксуз од мене нема .. таман немав температура си појдов на мај, ми ги кренаа нервите, на крај се испокара секој со секого (оти оној му ја зел женската, другарка и не го бендисувала дечко и.. сра*а), ми се појави алергијата (шо излегува само на нервоза), кренав пак температура и грлово ме откина ... и + некој точакот од пред врата ми го украде !!! Алоооооооо?! Да ти е*ам животот ..

ComputerService

Староседелец
29 јануари 2013
443
235
1,043
СДК побаксуз од мене нема .. таман немав температура си појдов на мај, ми ги кренаа нервите, на крај се испокара секој со секого (оти оној му ја зел женската, другарка и не го бендисувала дечко и.. сра*а), ми се појави алергијата (шо излегува само на нервоза), кренав пак температура и грлово ме откина ... и + некој точакот од пред врата ми го украде !!! Алоооооооо?! Да ти е*ам животот ..
Не се нервирај бе, знам како е :eek: мене лани ми го заебаа 1 Мај скрос, и годинава ке ми го заебеа денот, али успеав да ги игнор, и така се си помина во нај добар ред !(pivo)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Не се нервирај бе, знам како е :eek: мене лани ми го заебаа 1 Мај скрос, и годинава ке ми го заебеа денот, али успеав да ги игнор, и така се си помина во нај добар ред !(pivo)
да .. кај нас крајот делото го гнаси :D али добро е.. слеговме в град и пак на пиво мавнавме :D cheers ;)

Скопски Солидарец

Староседелец
18 јули 2012
58
47
1,018
Скопје
skopskisolidarec.blogspot.com
Ете се деси она што не го очекував на овој форум. Некој, највероватно од оние т.н. модератори, одлучил сам да проценува што е добро а што не и да го тргне текстот Бак ту д фјучр без никакво образложение. Една работа не можат да сфатат дека не може се у животот да им биде по ќеиф. Мислат дека се што лета се јаде. Такво просеравање својствено за мнозинството у државава не доведе до таму кај што сме сега, тоест до дното. Благодарност до оние на кој им се допаднаа моите текстови, a ја и понатака ќе продолжам со трескање глупости на мојот блог и таму сите кои ќе го посетат се добродојдени.
Ја во ваков форум нема да учествувам више.
Овер анд аут