Рандом факти за мене

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
1.цел живот се влечкам по школи,и никогаш да најдам работа која сакам да ја работам

2.работата која ја работам е ептен досадна

3.како мала сакав да бидам балерина,а бев дебела така да учителката по балет ми рече
подобро е да се се запишам на карате,се утепав од плачење,па се одлучив да ја послушам

4.после карате следеше мечување и извидници и бев една од најдобрите

5.на секој роденден на кој одев,морав да го носам помалиот брат со мене иначе морав да седам дома

6.полагав 5 пати за возачка,и на крај положив,сега возам подобро од било кој

7.ме интересира уметноста и психологијата,а се бавам со стоматологија

8.како мала имав криви нозе а пред две три години на улица ме прашаа дали сакам да бидам фотомодел

9.татко ми беше уметник во душа,па еднаш ме ошиша ирокеза да ја провери својата креативност на мене,и така морав да одам во школо.

10.имав 3 пати пирсинг на јазикот и на крај си скршив заб со истиот

11.цртав графити на секој празен зид,додека тоа не постана проблем па моите се одлучија да ме тргнат од Скопје

12.сакам кога врне

13.се борам за правдина

14.научив критика да претворам во позитивност за мене

15.на секој дечко му раскинував после две недели

16.во средно висев пред сендвичара,наместо на часови и секогаш имав подобри оцени од тие што беа редовни

17.ги сакав Харе Кришна

18.работам на себе,и моите промени

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
  • јас сум најголемиот инает кој што го познавам
ова додека не ми го докажеш исто како да не си го пишал тука ;)

и ај да не сум оффтопик никогаш во живот немам одено на заболекар сама и секогаш кога одам плачам како да сум 5 годишно дете и ова се сличи пред една недела ми вадеа забче а јас плачев ко ненормална и дојде докторот што беше во соседната просторија и зачудено праша што правите тука да не се колете :zelen

Ikac

Истакнат Член
17 октомври 2012
27
23
103
37
  • Како бебе сум бил дебел и сум бил најголем плачко што некогаш постоел (така ми кажуваат, не паметам):place
  • Сум бил многу стрвен и на година и пол се имам попарено од врело кафе (до ден денес имам ситна лузна на раката), татко ми ме има опиено со ж'та... (pivo)
  • На претшколска возраст знаев таблица множење и ги знаев сите главни градови.
  • До четврто одделени сум бил многу лошо дете, сум се тепал и ме тепале скоро секој ден. (punch) Сум малтрерирал животни и сум правел разни глупости (не се гордеам воопшто со тоа)(facepalm)
  • Иако бев багабонт, најмногу ми одеше математиката (редовно одев на натпревари), но ми одеа и другите предмети.:wavespin
  • Пред да започнам со средното 2-3 години се имам ебавано со бронхијални астми, воспаленија, сум лежел во болницата во Козле, во Лавци (така беше мислам) во Охрид и поради болестите имав само по физичко четворка.:|
  • До кај 2ра средно секое лето сум бил по 2-3 месеци кај баба ми и дедо ми на село во планина...
  • Омилен сон ми е летањето (со залетување) :rolleyes:
  • Одев во основно музичко, свирев (најмногу класика) на хармоника, многу ми одеше Солфежот- имам одличен слух и се уште ми е криво ми е што не продолжив средно музичко.:(
  • Сум немал до сега скршеница (да се поместам од место), но затоа сум имал многу незгоди и спомени (лузни) од нив
  • Ја имам најдобрата и најубавата сестра на светот.(hug)
  • Имам 18,3 ИТТ (BMI) (5 години по ред) и пулс при мирување (RHR) од 40 bps. <3
  • Не јадам никаква животинска храна скоро една година и се гордеам со тоа што не сум допринел за непотребно убивање на животни директно или индиректно. (flower)
  • Слушам скоро секаква музика освен ТФ и некои тешки метали (како Pb, Au, Hg, Ir... :) ), освен ако не сум приморан.
  • Од средно почнав да обожавам и практикувам колку можам секаков вид на спортски активности и игри, но и компјутерските и другите друштвени игри не ги запоставував...
  • Денеска моите ми купиле нов портокалов дуксер... (y)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and slb_bobo

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Ај и јас да си се претставам себе си. Да почнам со ред:
- Прво и основно, сум се родила во лифт додека мајка ми ја носеле во салата. Ми се брзало бе, шо :giggle
- Пиев млеко од шише со цуцла до прво одделение
- Комшијата ми се смееше кога мајка ми ме возеше во количка и затоа кога излегувавме од дома мајка ми ја туркаше количката а јас одев покрај неа додека подзаминеме, после пак си се качував да се возам
- Играјќи брканица паднав и си го содрав носот. Еден месец не излегував од дома додека лузната не ми исчезна
- Сакав да бидам главна во маалото и стално им наредував на другите. Ако не сакаа да играат тоа шо ми се игра мене, немаше играње, само расправање
- Со другарка ми украдивме мастики од продавница затоа шо во нив имаше грепки и се паѓаа убави играчки. Еднаш се решив да направам такво нешто и ме фатија
- На продавачот му ги сменував цените на сладоледите и поскапите сладоледи ги купував за поевтино. Бизниси бркав.
- Пеев песничка на фестивал, учителката ме однесе на аудицијата. Од мала убав глас си имам. Љубоморете!! :mstickle
- Не одговарав на час по музичко зашто одев во хор
- Не кажав за првата родителска во средно, затоа што имав 1. Моите дознаа за тоа и 3 дена и 3 ноќи имаше кавги дома
- Професор во средно ме прати да му земам нескафе од сендвичарите во дворот на училиштето. Јас му однесов тост.

Доста се засега. Со повеќе детали во средната епизода :D

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
-Роден сум си предвреме (јбг .. не ме износиле 9 месеци :D )
-Сум проодил на 8 - 9 месеци некаде ( и тоа наназад лол )
-Цицав млеко до 13 месеци
-На три годинки супер владеев латиница и математика, множење со броеви од 1 до 10
-На пет години заминав забавиште, кадешто бев немирен ( па шо друго од мене )
-На шест години се запишав прво,кадешто бев единствен левучар во клас од 30 деца
-До 5то одд сум бил со цуцла (кој дебил еј)
-Од петто до осмо си го имав на ти го - дај ми го со наставниците, исто и во средно
-Наставничката по музичко ми крекаше да одам на хор, а јас цело време си ја одбивав
-Се карав со тој будалиот математика во основно затоа што многу му знаеше устата :D
-Си ги поминав сите школски години со одличен успех
-Си се занимавам со работа со компјутери од 6то одд

Не ми текнува нешо друго .. понатаму :D

• Ми се допаѓа
Реакции: 048, alba and slb_bobo

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
сакам да носам тренерки често
и јас грицкам апој xd
роден сум порано од колку што требаше
секогаш заљубен во некоја
мразам чекање -.-" (за излегвање,автобуси..)
омилено јадење хамбургер пијалок текила..а иначе сок ретко пијам поќе сум на вода
секогаш насмеан дури и кога е најтешко
секогаш бегам на 7ми час :zelen
обожавам да возам точак
ко ќе ом на одмор ко децата мали не излегвам од вода..XD
негоможам денот без зелени смоки и кафе ;)
омилен предмет ми беше географија, а сега физичко

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and Gemini

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
-Гледам оти сите или оделе на хор или пееле или свиреле или не знам ти што...јас ништо од ова не знам
-Омилени предмети ми се математика и физичко
-Секогаш се карав со класната во основно бидејќи и покрај петките на тестовите ми ставаше четворка(демек не сум бил активен :nah )
-Обожавам да се лутам за ситници
-Најмногу јадам спанаќ со павлака,и тоа стварно ногу јадам :D
-Сегашна желба ми е да добијам и јас iPhone
-Често пати знаат да ми речат дека се однесувам како дете,а јас сеуште си се сметам за дете
-Слушам само брза музика,мразам бавни песни(ми делуват депресивно :( )
-Ме нервират луѓе кои немат сопствено јас и се под туѓо влијание,избегавам и да се дружам со такви
-Можеби давам неколку шанси,но кога ќе кажам КРАЈ,значи крај е.
-Долго време не можев да а преболам првата љубов,и одев со други женски само за да а направам љубоморна...
-Во слободно време(што е многу малку)гледам Foxlife или Foxcrime
-Мразам да одам по куќи,сакам да седнам у некој кафич како човек :D

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and 048

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Идемо фтор дел
Сакам да биду шаолин, сам у собу вежбам како њима ( мини верзија сам ја )
иам праено тројку ама како мал под тарасу сс две комшичиња Сузе и Мели
...зааа малце у Штип ке напраеше ама после мноо године
цел живот чувам папагали ( види аватар )
пцују поише и од пијанога сељака ( ама пцују мрсно и сс стил(чисто куманофски))
бија сам одличан скроз до осмо , а у средњу у дуплому имаја сам 97 бода (чудно нели)
поише сам у Скопје него некои Скопјани ( фалба е р'ѓа дарко р'ѓо сфетска )
неам ни ја крајници цел живот и не сам скршија ништо по тело али чаше миљон
прашуваја сам гу Цуну колешку ми ( пеесе и нешто године а дупу гу дека има над шеесе ) дали му га е дудлала на мужаву
Ичера не дува, екстра

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
-Не сум алкохоличар
-Не сум наркоман
-Не сум крадец ( освен срца :p )
-Не сум комарџија
-Не сум лажго
-Не сум фалбаџија
-Не обожавам да зборувам за себе ионака има доволно кои зборуваат

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
-На 5 години најдов црвен телефон,жичките ги ставив во штек и ме здрма струја
-Поголем инает од мене нема,ми имаат кажано дека човек побрзо ке се погоди со амгаре отколку со мене
-Избувлива сум.
-Го имам наследено карактерот на татко ми.
-Во прво одделение истепав едно дете.Во 4то и 7дмо одд исто така.
-Проодив на година и месец
-Голем обожавател сум на тестенини

И друго не ми доага на памет,ако се сетам ке кажам.:D

Фала на внимание :rolleyes: