1.цел живот се влечкам по школи,и никогаш да најдам работа која сакам да ја работам
2.работата која ја работам е ептен досадна
3.како мала сакав да бидам балерина,а бев дебела така да учителката по балет ми рече
подобро е да се се запишам на карате,се утепав од плачење,па се одлучив да ја послушам
4.после карате следеше мечување и извидници и бев една од најдобрите
5.на секој роденден на кој одев,морав да го носам помалиот брат со мене иначе морав да седам дома
6.полагав 5 пати за возачка,и на крај положив,сега возам подобро од било кој
7.ме интересира уметноста и психологијата,а се бавам со стоматологија
8.како мала имав криви нозе а пред две три години на улица ме прашаа дали сакам да бидам фотомодел
9.татко ми беше уметник во душа,па еднаш ме ошиша ирокеза да ја провери својата креативност на мене,и така морав да одам во школо.
10.имав 3 пати пирсинг на јазикот и на крај си скршив заб со истиот
11.цртав графити на секој празен зид,додека тоа не постана проблем па моите се одлучија да ме тргнат од Скопје
12.сакам кога врне
13.се борам за правдина
14.научив критика да претворам во позитивност за мене
15.на секој дечко му раскинував после две недели
16.во средно висев пред сендвичара,наместо на часови и секогаш имав подобри оцени од тие што беа редовни
17.ги сакав Харе Кришна
18.работам на себе,и моите промени
2.работата која ја работам е ептен досадна
3.како мала сакав да бидам балерина,а бев дебела така да учителката по балет ми рече
подобро е да се се запишам на карате,се утепав од плачење,па се одлучив да ја послушам
4.после карате следеше мечување и извидници и бев една од најдобрите
5.на секој роденден на кој одев,морав да го носам помалиот брат со мене иначе морав да седам дома
6.полагав 5 пати за возачка,и на крај положив,сега возам подобро од било кој
7.ме интересира уметноста и психологијата,а се бавам со стоматологија
8.како мала имав криви нозе а пред две три години на улица ме прашаа дали сакам да бидам фотомодел
9.татко ми беше уметник во душа,па еднаш ме ошиша ирокеза да ја провери својата креативност на мене,и така морав да одам во школо.
10.имав 3 пати пирсинг на јазикот и на крај си скршив заб со истиот
11.цртав графити на секој празен зид,додека тоа не постана проблем па моите се одлучија да ме тргнат од Скопје
12.сакам кога врне
13.се борам за правдина
14.научив критика да претворам во позитивност за мене
15.на секој дечко му раскинував после две недели
16.во средно висев пред сендвичара,наместо на часови и секогаш имав подобри оцени од тие што беа редовни
17.ги сакав Харе Кришна
18.работам на себе,и моите промени