Причините зошто младите „капацитети" ја напуштаат Македонија

 • Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

  Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
  - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
  - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
  - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

  Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

  Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

incule

Староседелец
5 јануари 2015
740
127
1,053
27
Ја сум против да одат а одат дека сакаат полесен живот а тука во Македонија треба повеќе труд,да се избориш за право а во Америка или некаде помалку се работи,помалку часови и е поопуштено
 

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Па и тие се оттука, не се увезени. Општо Балканот е срање, со мали нијанси и сите имаат срање власт.
Ајде,ајде досто со тоа твое "срање"кај и да е ќе почнеш да ја враќаш љубовта за татковината ти!НЕ ми е јасно што е тоа што не ти се свиѓа,што е проблемот пак сега?И Зочто ли не ти се ареса?
 

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,073
5,612
1,683
Disco
Ајде,ајде досто со тоа твое "срање"кај и да е ќе почнеш да ја враќаш љубовта за татковината ти!НЕ ми е јасно што е тоа што не ти се свиѓа,што е проблемот пак сега?И Зочто ли не ти се ареса?

Јас точно и прецизно ги алоцирам своите емоции, во никој случај нема да ги насочам кон замислени концепти и колективни идентитети.
А што не чини, ќе треба да ме стемни овде над тастатура ако почнувам да куцам, и онака секој знае и може да види и осети на своја кожа.