Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не требaше ни прoдoлженијa, реaлнo. Дoбрo сепaк убaвo игрaa, aмa пенaливе срaмoтa. Ништo aј, тукa е ЛЕ.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Побезвеза ден од завчера немало на фудбалски план, таман си реков Арсенал ќе почне сериозно да гризе за титула, М.Ј. има куп повредени и сето тоа - кога овие се влечат како црева по терен.
После си реков ајде барем Ливерпул ќе земе трофеј, ништо :( ... а каков буст ќе беше тоа...

Шо се однесува до М.Ј. најарно да ги продадат дрвата и да играат со јуниори, очигледно се подобри од `ѕвездите` кои ги бидува само за очобол.
Инаку тој Рашфорд за нецели два меча на терен постигнал повеќе голови него Фалкао за цела сезона во М.Ј., тоа е нова дефиниција за супер-флоп, кафе де коломбија :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не е нормално ова. Челзи се спасија, и дури влегоа во првите 10.
Овие Лестер па, пред 2 години играа со Дерби, Чарлтон, Лидс, а сега ќе играат со Реал, Баерн, Барселона. Ненормална работа.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еве пак шанса за Арсенал да остане во борба за титула. Вчера беше јака утакмица, посебно првото полувреме беше баш онака добро. Штета што не издржаа Лестер, тој вториот гол на Вба беше одличен.
После викаат дека и Сити ќе се посрамотел. :)
Колку да им вратиме за купот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Во неочекуван плот твист вечерва и @Struggler сигурно ќе навива за Ливерпул:kafe пошто ако изгуби Сити, М.Ј. им доаѓа на три бода разлика за пласман во ЛШ (party)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Јас глата не знам кај ми е со Јунајтед, па на Сити да му се ситам... :p