Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ван Гал дајвна :rofl:rofl

Тотално надиграни Арсенал, браво за ембрионот два гола на деби.
Толку беше од причата со Арсенал наредното губат на Вајт Харт Лејн, испаѓаат од Барселона а можна е бламажа и со Хал.
Незалагање, мртвило, Санчез не смее да игра, бот стана, треба да е мотор на екипа тој се губи скроз не знае шо да прави со топката.
Дени бој даде гол ама наместо на тоа да тргнат во второ во напад овие си додаваат на средина тој египјанцот ја враќа топката назад се плаши да влезе во дуел или да проследи напред, шо трансфер е онај лол :x

Разликата меѓу талент и квази талент, овој Рашфорд самоуверен ора по терен, влегува Ивоби му се тресат нозе уште што се не помоча во гаќи секој допир со топка ужас а има каде каде повеќе играно од Рашфорд.

Финале сега, време е за Ливерпул да се врати на победнички патеки :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Овој Стерлинг како геј некој трча. :)
Клоп ми дошол без тренерки, се спремил да го крева пехарот. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Добро бе со ебаниот Мињоле што е ова, во маало не се примаат вакви голови, му се лизга меѓу јајца (facepalm):banghead:banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Продолженија........неверојатно ама преживеаа, не смее да победи Сити после оние пропуштени шанси, мора казна :x

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Преголема среќа на крајот имаа. Се изваде Мињоле, за примениот гол. Ама ако не победат, ќе му отидам и ќе го истепам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider